Betöltés...

Coloplast Brava formálható sztómagyűrű 2mm, 1db

Ár: 900 Ft

A Coloplast Barava formálható sztómagyűrűt a sztóma körüli bőr és az alkalmazott sztómatermék tapadófelülete vagy az alaplap közé kell felhelyezni. A gyűrű szabadon formázhtó a kívánt alakra és vastagságra, és akár több gyűrű is összeragasztható. Ragaszthatjuk közvetlenül a bőrre és erre a tapadófelületet vagy alaplapot, de úgy is lehet, hogy először a tapadófelületre vagy az alaplapra, és így ragasztjuk őket a megszokott módon a bőrre.


A Coloplast Brava formálható sztómagyűrűt úgy tervezték, hogy biztonságos és rugalmas tömítést biztosítson és segítsen megvédeni a sztóma körüli bőrt. Elnyeli a sztómából származó váladékot és az izzadságot. Kialakítása révén rugalmas, lehetővé teszi a természetes testmozgásokat, a helyén marad, de mégis könnyen eltávolítható. Már a kezdetektől a bőr természetes védelmére tervezték, segít megőrizni a bőr felső rétegének, a savköpenynek az épségét, védi a perisztómális bőr egészségét.


A Coloplast Brava formálható sztómagyűrű egyedülálló pH-pufferét úgy tervezték, hogy segítsen fenntartani a bőr természetes egészségét. A bőr normál pH-értékének fenntartása segít megvédeni a bőrt a sztóma tartalmából származó enzimek által okozott károsodástól. A sztómaváladék emésztőenzimeket tartalmaz, amelyek lebontják a bőrsejteket. Ezen enzimek aktivitásához az optimális pH közel semleges értékű. Ha ezek az enzimek egészséges, enyhén savas (pH 4-6) bőrrel érintkeznek, megváltoztathatják a bőr pH-értékét, lehetővé téve a bőrsejtek lebontását, és így bőrirritációt okozhatnak.


A csomagolás 1db Coloplast Brava formálható sztómagyűrűt tartalmaz. Külső átméret 4,6cm, a belső 1,8cm.





A termék fenntarthatósági előnyei:



Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.01
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Coloplast Brava formálható sztómagyűrű 2mm, 1db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: