Betöltés...

Hordozható kézi hideg-meleg arcvasaló

Ár: 49.682 Ft

A hőterápiás bőrvasaló továbbfejlesztett változata, a melegítés mellett a hűtést is alkalmazza. A meleg tágítja a vérereket, a pórusokat, segíti a hatóanyagok felszívódását, míg a hideg összehúzza az ereket, bezárja a pórusokat, nyugtatja a bőrt. A hideg-meleg váltakozása edzi a bőrt. A bőr hőmérséklete lassan akár 25 °C fokkal is növelhető, majd utána lecsökkenthető 10-20 °C fok tartományba.


Arcvasalás,bőrfiatalítás,ránctalanítás!

A fáradt és igénybevett bőr új energiával telítődik,stresszmentessé és élettelivé válik.A hideg-meleg vasaló megfiatalítja a sejteket,regenerálja az öregedés jeleit. Már az első alkalom után látható az eredmény.


Meleg bőrvasalás: A testhőmérsékletnél magasabb 40-42°C-os hőmérséklet hatására a vérerek áteresztőképessége javul a sejtek tápanyag és oxigén ellátása fokozódik. A bőrre felvitt hatóanyagok könnyebben és pontosabban jutnak el a célsejtekhez.


Hideg bőrvasalás: a hidegterápiás kezeléseknél, a megnyitott pórusok lezárhatók, így a bejuttatott hatóanyagok a ,,hatóanyag csapda" effektusnak köszönhetően a bőrben maradnak és ott tartósan fejthetik ki hatásukat. A hideg ideális továbbá a gyulladt bőrök megnyugtatására, a szem alatti ödémás táskák csökkentésére.


Üzemi hőmérséklet: min. 5 ° C / max. 40 ° C


A hideg-meleg vasaló hatásai:


Serkenti az anyagcserét és a vérkeringést
Gyorsítja a hatóanyag bevitelt
A bőr szilárdabb, feszesebb lesz,
Értorna hatására a tágult hajszálerek állapota javul


Mikor ajánlott az arcvasalás?


Ránckezelés, bőrfiatalítás: arc, nyak, dekoltázs, kézfej fiatalítása és az öregedés jeleinek eltüntetésére

 

 



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Hordozható kézi hideg-meleg arcvasaló" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: