Betöltés...

Braun FaceSpa Pro 910 2 az 1-ben Epilátor

Ár: 40.820 Ft

A világ első számú arcepiláló, arctisztító és -élénkítő eszköze a hibátlan szépségértA Braun FaceSpa használatával akár hatféle* kezelést is végezhet egyetlen eszközzel – egyszerűen csak cserélje ki a tartozékokat. Az arcepilátorok precízen távolítják el az arcszőrzetet a gyökerénél fogva, az arckefék pedig a pórusok mélyéig megtisztítják a bőrt. Sima, fiatalos bőr, amely természetes szépséggel ragyog.

Gyengéden távolítja el a nemkívánatos arcszőrzetet: Olyan gyengéd, hogy még mielőtt észrevenné, már végzett is.10x több mikronyílás: Az extra keskeny fej 10 mikronyílással rendelkezik, amelyek gyengéden megragadják még a legrövidebb (akár 0,02 mm-es) szőrszálakat is.Beleillik az életébe: Elegáns, mégis nagyon praktikus. Az arcepilátor a védőfeltétével olyan diszkrét, hogy bárhova, bármikor magával viheti.Mindennapos tisztítás – hatszor hatékonyabb, mintha kézzel tennéGyengéden távolítja el a sminket és egyéb szennyeződéseket, és ragyogó tisztaságot kölcsönöz az arcbőrnek. A rendszeres bőrradírozás a bosszantó kis mitesszerek kialakulásának megelőzésében is segítséget nyújt. A mikrorezgések százainak köszönhetően a Braun FaceSpa bőrradírozó kefe 6-szor hatékonyabb, mint a kézi tisztítás. A mindennapos arctisztítás során gyengéden radírozza és tisztítja a bőrét. Abban is segít, hogy az arckrémek és a hidratálók hatékonyabban jussanak a bőrbe.Csomag tartalma: FaceSpa Pro készülék, arcepilátor fej, normál kefe, tisztító kefe

További infó: FaceSpa Pro 910



*opcionális tartozékokkal

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Braun FaceSpa Pro 910 2 az 1-ben Epilátor" című hirdetést látja. (fent)