Betöltés...

Philips Lumea Prestige BRI940/00 IPL Szőrtelenítő

Ár: 170.770 Ft

IPL szőrtelenítő készülék SenseIQ technológiávalÉlvezze a gyors és személyre szabott kezelést Lumea IPL Prestige készülékünkkel. SenseIQ technológia intelligens tartozékokkal és Lumea IPL alkalmazással a hosszan tartó sima bőrért.
Élvezze a 6 hónapig tartó szőrmentes, sima bőrt*
SmartSkin érzékelő1 intelligens tartozék: testLumea IPL alkalmazásVezetékes használatMegoldás a test számára 1 intelligens tartozékkal
A speciálisan kialakított tartozék befelé ívelt, így optimális érintkezést biztosít a bőrrel nagyobb terület, például láb kezelésekor. Csatlakoztatás esetén személyre szabott program aktiválódik.

Optimalizálja kezelését a Philips Lumea IPL alkalmazással
Ingyenes tanácsadó alkalmazásunk segít megtervezni és betartani a kezelési ütemtervet, majd lépésről lépésre végigvezet minden egyes kezelésen. Már több mint 2,1 millió felhasználó töltötte le.

Bőrgyógyászokkal együtt fejlesztették ki az egyszerű és eredményes használatért
Az egészségügyi technológiák terén vezető szerepet betöltő Philips a Lumea IPL készüléket bőrgyógyászok bevonásával fejlesztette ki, hogy Ön egyszerűen és eredményesen alkalmazhassa otthona biztonságában. A professzionális szépségszalonokban használt technológián alapuló Lumea IPL kíméletes kezelést biztosít, még az érzékeny területeken is.

Csak havonta 2 kezelés szükséges a gyors eredményhez
Kezdetben 2 hetente végzett kezelés szükséges – ez feleannyi, mint a más márkák használatakor szükséges kezelések. A továbbiakban pedig elég havonta egyszer használni az eredmény fenntartásához. Ennyi az egész. A két lábszár szőrtelenítése 8,5 percig tart.

SenseIQ technológia a gyengédség és kényelem érdekében
A Lumea Prestige öt könnyen állítható fénybeállítással rendelkezik. SmartSkin érzékelőnk felismeri a bőrtónusát, és segít megtalálni a legkényelmesebb beállítást. Az intelligens tartozékok pedig az egyes testtájakhoz igazítják a kezelést.

Extrahosszú kábel a kezelés közbeni rugalmasság érdekében
Kényelmes használatot biztosít az extrahosszú kábelnek köszönhetően, amely könnyű hozzáférést és nagyobb irányíthatóságot biztosít.

A legtöbb bőrtónushoz és szőrszínhez alkalmas
Az IPL-nek kontrasztra van szüksége a szőrszín és a bőrszín pigmentje között, ezért működik a természetesen sötét szőke, barna és fekete szőrön, valamint a világos és a sötétbarna (I-V) közötti bőrtónusokon.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Philips Lumea Prestige BRI940/00 IPL Szőrtelenítő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: