Betöltés...

Versace - Bright Crystal 90 ml

Ár: 31.170 Ft

A Versace divatházat 1978-ban Gianni Versace alapította és vitte sikerre. Köszönhetően a családi összefogásnak és a profizmusnak, a meghatározó divatház a designer halálát követően is sikert sikerre halmozott úgy divat, mint illatkreációiban egyaránt. A Versace Bright Crystal női illat is ilyen sikertörténet, a különleges kompozíció a divatcég egyik legnépszerűbb alkotása.

A neves illatőr Alberto Moralles alkotta meg 2006-ban a ragyogóan nőies, édeskésen mámorító, ám főként a lótuszvirág jegyeitől mégis friss kompozíciót. A bazsarózsa, a magnólia a telt virágosságot adja, de a yuzunak, a gránátalmának és a jég akkordoknak is, az elixír egészében meghatározó szerep jut. A gyümölcsös-virágos illat egészében nagy szerepe van a fás jegyeknek is, ahogyan az érzéki vonal is szerepet kap a bódító pézsmával kiegészülve a mézes, melegséget adó ámbrával.

A csomagolás is ragyogó, ahogyan a benne rejlő rózsaszín folyadék. A mindennapi viseletre ajánlott, közkedvelt illatot áttetsző üvegben kínálják az alkotók, melyet egy hatalmas gyémántot idéző kupak díszít.

Illatcsalád: gyümölcsös-virágos

Típus: eau de toilette

Összetétel: bazsarózsa, magnólia, yuzu, lótuszvirág, pézsma, ámbra, gránátalma

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Versace - Bright Crystal 90 ml" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: