Betöltés...

Granulox hemoglobin spray krónikus sebek kezelésére, 12ml

Ár: 59.500 Ft

A Granulox innovatív orvosi sebgyógyító eszköz a krónikus sebek kezelésére pl. vénás, artériás, vegyes, cukorbetegség okozta vénás eredetű lábszárfekélyre, műtéti sebek másodlagos gyógyulására és nyomási fájdalmak esetén. Használható pörkös és fertőzött sebeken is.


Az oxigén létfontosságú szerephez jut a sebgyógyulásban. Bizonyítható, hogy a gyenge oxigenizáció gyengén oxigenált sebek szinte soha nem gyógyulnak be szemben az oxigenált sebekkel. Már egy 0,02 mm (20 mikrométer) vékony folyadékfilm is képes 95%-ban blokkolni a természetes oxigéndiffúziót. Bár az oxigén a környezeti levegőből könnyen elérhető, annak a sebágy alapszövetében való eloszlását olyan gátló tényezők akadályozzák, mint a sebváladékok. A sebgyógyulási folyamatot viszont éppen az oxigénnek a sebágyba való bejutása, és ennek révén a hipoxia legyőzése könnyíti meg, illetve gyorsítja fel.


A Granulox diffúzió révén oxigénnel látja el a sebet. A hemoglobin hatóanyagként működik közre az oxigénnek a sebágy alapszövetébe való juttatásába. A seb alapszöveteinek jobb oxigénellátottsága támogatja a sebgyógyulást.


A Granulox sebre permetezésekor a nagy tisztaságú hemoglobin elkezdi a környezetéből megkötni az oxigént. Az oxigénnel feldúsult hemoglobin áthatol a sebváladékon. A koncentrációgradiensnek köszönhetően az oxigén felszabadul, és a hemoglobinmolekula ismét képes az oxigén megkötésére.


Szükség esetén alaposan öblítse és tisztítsa meg a sebet, majd permetezze a Granulox-ot a megtisztított sebre. Ehhez először vegye le a flakonról a védőkupakot. A permetezőfejet mintegy 5-10 cm-re tartsa a sebtől, majd addig permetezze rá, amíg a sebet be nem fedi egy vékony hártya. Normális esetben 1-2 másodperc permetezés elég ahhoz, hogy egy 2-3 cm-es sebterületet befedjen. A használatot minden kötéscserénél, de legalább 3 naponta meg kell ismételni. Az alkalmazás után a sebet fedje be légáteresztő sebtapasszal. Fontos: csak légáteresztő sebtapaszokat és kötszereket alkalmazzon.


Egy csomag Granulox a seb méretétől függően legfeljebb 30 alkalomra elegendő. Felbontást követően az eltarthatósági idő lejártáig használható fel.





A termék fenntarthatósági előnyei:



Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.27
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Granulox hemoglobin spray krónikus sebek kezelésére, 12ml" című hirdetést látja. (fent)