Betöltés...

Sonic fogkefe gyerekeknek 3+,4 fejjel együtt - rózsaszín

Ár: 10.929 Ft

Szónikus fogkefe gyerekeknek 3+, Divendi-ro, 4 cserélhető fej, Csendes modell, Automatikus kikapcsolás 2 perc használat után, 24.000 rezgés/perc, AAA elem, Tapadásmentes gumifogantyú, Zseblámpa funkció, IPX7 tanúsítvány, Rózsaszín
 
A Divendi-ro szónikus fogkefe gyerekeknek innovatív és hatékony eszköz a kicsik szájápolására, amely nemcsak kíméletes tisztítást, hanem szórakoztató és interaktív élményt is kínál a kicsiknek. Itt található a fogkefe jellemzőinek részletes leírása:
 
Onica hatékonyság
A percenként 24 000 rezgéssel rendelkező Divendi-ro szónikus fogkefe hatékony és kíméletes tisztítást biztosít, segítve a gyermekek szájhigiéniájának javítását. A hangrezgések gyengéden hatnak a fogakra és az ínyre, eltávolítva a lepedéket és az ételmaradékot.
 
Cserélhető fejek
A 4 cserélhető fejjel felszerelt fogkefe lehetővé teszi azok cseréjét, hogy biztosítsa a gyermekek folyamatos és személyre szabott szájhigiéniáját.
 
Model silentios
A fogkefe csendes működési mintázattal rendelkezik, amely túlzott zaj nélküli tisztítási élményt biztosít, ideális a gyermekek kellemes szájhigiénés rutinjának kialakításához.
 
Az utomata leállítása és vertizáció 30 másodperces ekunde
A Divendi-ro fogkefe 2 perc használat után automatikus kikapcsolási funkcióval ösztönzi a helyes szájhigiéniát a fogászati szakemberek ajánlásainak megfelelően. 30 másodpercenként figyelmeztetés is van, amely arra kéri a gyermekeket, hogy változtassák meg a fogmosási területet az egyenletes tisztítás érdekében.
 
Beépített LED-világítás és azanterna működése
Annak érdekében, hogy a fogmosás élménye még szórakoztatóbb legyen, a fogkefe beépített LED-es lámpával rendelkezik, amely élvezetes játékká változtatja a fogmosást. A zseblámpa funkció egy csipetnyi szórakozást nyújt, interaktív és szórakoztató élményt nyújtva a gyermekek számára.
 
Tápegység AAA elemmel
A fogkefe könnyen karbantartható, egyetlen AAA elemmel működik, így kényelmes és kezelhető autonómiát biztosít.
 
Fogantyú cauciuc az első derent
Az ergonomikus, tapadásmentes gumi fogantyúval a fogkefe könnyű és kényelmes vezérlést biztosít, így a kezelés még a legkisebb felhasználók számára is egyszerű.
 
IPX7 tanúsítvány
Az IPX7 tanúsítvánnyal rendelkező fogkefe vízálló, lehetővé téve a biztonságos tisztítást és használatot még a fürdőszobában történő fogmosás közben is.
 
Design roz
A rózsaszín dizájn vizuális vonzerőt kölcsönöz a gyermekeknek, szórakoztató és élvezetes folyamattá téve a szájhigiéniát.
 
A Divendi-ro szónikus fogkefe gyermekek számára így nemcsak a szájhigiénia hatékony eszköze, hanem szórakoztató és interaktív partner is, amely ösztönzi az egészséges szokások kialakulását a kicsik körében.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Sonic fogkefe gyerekeknek 3+,4 fejjel együtt - rózsaszín" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: