Betöltés...

Philips BRI940/00 Lumea Prestige 5 beállítás, 450 000 villanás, SenseIQ technológia Fehér-Ezüst IPL szőrtelenítő készülék

Ár: 185.698 Ft

Élvezze a gyors és személyre szabott kezelést Lumea IPL 8000 sorozatú készülékünkkel. SenseIQ technológia intelligens tartozékokkal és Lumea IPL alkalmazással a hosszan tartó sima bőrért.

Megoldás a test számára 1 intelligens tartozékkal
A speciálisan kialakított tartozék befelé ívelt, így optimális érintkezést biztosít a bőrrel nagyobb terület, például láb kezelésekor. Csatlakoztatás esetén személyre szabott program aktiválódik.

Optimalizálja kezelését a Philips Lumea IPL alkalmazással
Ingyenes tanácsadó alkalmazásunk segít megtervezni és betartani a kezelési ütemtervet, majd lépésről lépésre végigvezet minden egyes kezelésen. Már több mint 2,1 millió felhasználó töltötte le.

Bőrgyógyászokkal együtt fejlesztették ki az egyszerű és eredményes használatért
Az egészségügyi technológiák terén vezető szerepet betöltő Philips a Lumea IPL készüléket bőrgyógyászok bevonásával fejlesztette ki, hogy Ön egyszerűen és eredményesen alkalmazhassa otthona biztonságában. A professzionális szépségszalonokban használt technológián alapuló Lumea IPL kíméletes kezelést biztosít, még az érzékeny területeken is.

Csak havonta 2 kezelés szükséges a gyors eredményhez
Kezdetben 2 hetente végzett kezelés szükséges – ez feleannyi, mint a más márkák használatakor szükséges kezelések. A továbbiakban pedig elég havonta egyszer használni az eredmény fenntartásához. Ennyi az egész. A két lábszár szőrtelenítése 8,5 percig tart.

SenseIQ technológia a gyengédség és kényelem érdekében
A Lumea 8000 sorozat öt könnyen állítható fénybeállítással rendelkezik. SmartSkin érzékelőnk felismeri a bőrtónusát, és segít megtalálni a legkényelmesebb beállítást. Az intelligens tartozékok pedig az egyes testtájakhoz igazítják a kezelést.

Extrahosszú kábel a kezelés közbeni rugalmasság érdekében
Kényelmes használatot biztosít az extrahosszú kábelnek köszönhetően, amely könnyű hozzáférést és nagyobb irányíthatóságot biztosít.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Philips BRI940/00 Lumea Prestige 5 beállítás, 450 000 villanás, SenseIQ technológia Fehér-Ezüst IPL szőrtelenítő készülék" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: