Betöltés...

Philips BHS530/00 5000 series Hajvasaló

Ár: 26.690 Ft

A ThermoShield technológia segítségével kisebb hőkárosodás mellett formázhatja frizuráját. Az érzékelő szabályozza a hőmérsékletet, így a hajtőtől a hajvégekig egyenletes formázást biztosít. Sima lapjainak köszönhetően a hajegyenesítő akadálymentesen siklik végig a hajon, így kevesebb időt kell formázással töltenie, ugyanakkor hosszabb ideig élvezheti ugyanazt a nagyszerű eredményt.

A mozgó technológiát használó, 35%-kal simább lapok minden egyes mozdulattal kíméletesen siklanak végig a hajon. A mozgó kerámialapok elmozdulnak, hogy a hajra gyakorolt nyomást megfelelően állítsák be. Ezzel egyenletes hőmérsékletet és nyomást biztosítanak a kiemelkedő formázási teljesítményhez.

Ez az erőteljes ionos rendszer a 2-szeres ionos ápolásnak köszönhetően intenzívebb fényt kölcsönöz hajának minden egyes formázásnál. Köbcentiméterenként több millió negatív ionnal tölti fel a hajat, ezzel megszünteti az elektrosztatikus töltést, kondicionál, és simává teszi a hajszálak külső hámrétegét. A hajegyenesítő argánolajjal bevont kerámialapok segítségével gondoskodik a gyors és könnyű formázásról, és frizurája olyan selymes és sima lesz, mint ahogy a kerámialapok siklanak a hajban.

Az elegáns és stílusos egyenes hajtól a könnyed és laza hullámokon át a figyelemfelkeltő loknikig. 120–230 °C-ig terjedő hőmérséklet-tartományon belül választhat a tartós eredmény érdekében, minimálisra csökkentve a hajszálak sérülésének a kockázatát.

A hosszabb, 105 mm-es lapok jobb érintkezést biztosítanak a hajjal, egyszerűbben és gyorsabban biztosítva a tökéletes hajvasalási eredményt.  A 360°-os hőmérséklet-szabályozó gomb és a LED-kijelző segítségével teljesen az Ön kezében van a hőfokszabályozás.

A hajformázó vége speciális hőszigetelő anyagból készült, amely hidegen tartja azt; ez biztonságos és egyszerű használatot tesz lehetővé. A hajegyenesítő gyorsan felmelegszik, és 30 mp alatt használatra kész. A kényelmes, hőálló és feltekerhető alátét használatával bárhol formázhatja a haját, otthon vagy utazás közben pedig segít a hajegyenesítő biztonságos tárolásában.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hajápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Philips BHS530/00 5000 series Hajvasaló" című hirdetést látja. (fent)