Betöltés...

Hydrotac Comfort öntapadó szigetkötszer, 12,5x12,5cm, 10db

Ár: 13.900 Ft

A német Hartmann által gyártott Hydrotac Comfort hálós szerkezető hidrogél képes nedvesség leadására, és megakadályozza a kötszer sebbe tapadását, atraumatikus kötéscserét biztosít. A kötszer kompressziós terápia esetén is alkalmazható. Közepesen, enyhén váladékozó sebek ellátására a granulációs és epitelizációs fázisban, a hámosodás elősegítésére, akut és krónikus sebek ellátására, műtétek utáni sebellátásra. Steril, egyesével csomagolt.


A Hydrotac Comfort hidrogél kötszer öntapadó szegéllyel rendelkezik, így nem vágható. A rögzítéshez nincs szükség semmi egyéb kötszerre.


Sebváladék: enyhe vagy közepes váladékozó sebekre.


Sebkezelési fázis: Granuláció: sarjadzó (piros seb), Epitelizáció: hámosodó (rózsaszín seb).


Gondolkodjon rendszerben

A tisztítástól a sebzárásig csupán 2 innovatív, hydro-reszponzív (HRWD) kötszerrel és a sebtisztítást segítő oldattal nagyon hatékonyan, az általános kötszerekhez képest gyorsabban kezelheti az akut és a krónikus sebeket.



Minden sebgyógyulási fázisban, első lépésben fertőtlenítse, tisztítsa a sebet Hydroclean Solution sebkezelő oldattal.
Ezt követően a Hydroclean Plus kötszer felszívja és aktiválja a sebeket egyedülálló szívó-öblítő mechanizmusának köszönhetően: tisztít, eltávolítja a fibrin lepedéket, felszívja a sebváladékot, megköti a baktériumokat.
Miután feltisztult a seb, használja a Hydrotac kötszert, amely felgyorsítja az epitelizációs folyamatot nedves sebkörnyezet kialakításával az AquaClear gél technológiának köszönhetően.


Ezek a prémium, biztonságot és komfortot nyújtó sebkezelők bizonyítottan hatékonyabbak a gyógyulási folyamatban, kiváló minőséget képviselnek. Használja őket bátran.


A termék fenntarthatósági előnyei:



Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Hydrotac Comfort öntapadó szigetkötszer, 12,5x12,5cm, 10db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: