Betöltés...

Dolce & Gabbana - Pour Femme (2012) 100 ml teszter

Ár: 26.770 Ft



A tervező páros Dolce & Gabbana az első parfümjét a Dolce & Gabbana Pour Femme női illatot 1992-ben hozta forgalomba, majd ezt követően, 1994-ben a férfi megfelelőjét a Dolce & Gabbana Pour Homme illatot. A női illat gazdag virágos aroma, a férfi pedig aromás – fougere.  2012-ben, a tervezők úgy gondolták, hogy "vissza a gyökerekhez", és újraalkották a két illatot.

"Ez valójában nem is igazán újra kiadás, hanem egy finomhangolás," mondta Gabbana, a WWD magazinnak. "Egy kicsit megváltoztattuk a palackot ... történt  egy evolúciós fejlődés [a márkában], mivel a kilencvenes években Domenico és én még sokkal fiatalabbak voltak, majd mostanra már sokat értünk."

Az új Dolce & Gabbana Pour Femme fejjegyei a neroli, a málna és a mandarin, a szívjegyben megtalálható a jázmin és a narancsvirág, az alapjegy pedig pillecukrot, vaníliát, szantálfát és napraforgót tartalmaz.

A reklámkampányt Mario Testino fotózta Szicíliában. A reklám arcai a híres modell Laetitia Casta és Noah Mills.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Dolce & Gabbana - Pour Femme (2012) 100 ml teszter" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: