Betöltés...

Salvatore Ferragamo - Signorina Eleganza 100 ml

Ár: 28.070 Ft

Az elegancia mindig is meghatározó eleme volt a Salvatore Ferragamo alkotásoknak. Ez a parfüm bájával és kifinomultságával megtestesíti azt a kifogástalan ízlést, amely a firenzei márkára jellemző és amelyről világszerte híres. Tisztelgés a kifinomultság előtt, Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza egy luxus illat, amely a nőies bájt és a csábítást ünnepli.

A friss fejjegyében megtalálható a grapefruit és a körte, amely így élénk és izgató. A mandula és az arany osmanthus szirmok létrehoznak egy finom, mégis erős szívjegyet, amely a kényeztető luxust adja. Az alapjegyben a pacsuli és a fehér bőr illat jegyek adnak száraz, zamatos, és hosszan tartó hatást.

A kampány az időtlen eleganciát és a modern nőiességet festi le egy portréban, amelyen egy érzéki, kecses és sikeres nő szerepel. Anja Rubik az ikonikus szépség, aki megtestesíti ezt a lenyűgöző és csábító történetet.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Salvatore Ferragamo - Signorina Eleganza 100 ml" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: