Betöltés...

Givenchy - Amarige (1991) 100 ml teszter

Ár: 24.770 Ft

A Hubert de Givenchy által, 1952-ben alapított Givenchy divatház kínálatának legnagyobb részét napjainkban leginkább a kozmetikumok és a parfümök forgalmazása teszi ki. Természetesen a nagymúltú francia divatcég, amelynek az egyik leghíresebb múzsája a bájos Audrey Hepburn volt, jelentős forgalmat bonyolít ruházati termékek forgalmazásából is. A luxusmárkát kifogástalan minőség, letisztultság és a hamisíthatatlan francia báj jellemzi. Ez a francia könnyedség a Givenchy Amarige eau de toilette női illatban is megtalálható, mely egyike a divatcég által kiadott legnépszerűbb illatoknak. Illatos virágok és lédús, zamatos gyümölcsök csodás energiáit és fantasztikus életörömöt ad ez a különlegesen nőies illat. Némi huncutság, rengeteg mosoly, életöröm, ezeket kínálja a hölgyeknek a Givenchy-Amarige eau de toilette. Az a hölgy, aki ezt a csodálatosan pezsgő, játékos illatkompozíciót viseli a bőrén, garantáltan magához vonz minden pozitív energiát, mosolyt. A tartós, kellemes kompozíció bármely alkalomra kiváló választást jelent, akár mindennapi viseletre is.

 

Az illat összetétele

A Givenchy-Amarige meggyőző kezdése felér egy illatorgiával. Illatos narancsvirág, zamatos őszibarack, szilva, neroli, mandarin, viola és a brazil rózsafa jegyei kényeztetik az érzékeinket. A szívjegyben a virágos jegyeket, nevezetesen a gardéniát, a jázmint, a tubarózsát valamint az orchideát, a gyümölcsös felütést adó piros bogyós gyümölcsök és a fekete ribiszke savassága egészíti ki. Az alapjegy csodás összetevői, úgy, mint a pézsma, a szantálfa, a cédrus valamint a tonka mélységet, míg a vanília édes melegséget ad a kompozícióhoz, melyet a fás jegyek színeznek tovább.

 

Az illat története

Givenchy-Amarige eau de toilette

A Földközi-tenger, a környék szépsége, és az ott élő emberek életigenlése ihlette a csodálatos kompozíciót, melyet 1991-ben Dominique Ropion francia parfümőr alkotott meg. A romantikus illat piacra kerülésének 30 éves évfordulóját a divatház nagyszabású rendezvénysorozattal ünnepelte meg. Az időtálló illatot az évtizedek során számtalan csodálatos hölgy képviselte. A csodaszép hölgyek közül a legmeghatározóbb, a legtöbb megjelenést magáénak tudó, gyönyörű cseh modell, Eva Herzigova volt. A könnyed eleganciát, játékosságot a különleges, nőies csomagolás is hordozza. A gyönyörű metszésekkel díszített, áttetsző üveget, különlegesen redőzött, fehér kupak díszíti.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Givenchy - Amarige (1991) 100 ml teszter" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: