Betöltés...

Gucci - Rush 75 ml

Ár: 33.070 Ft

Az 1921-ben Firenzében alapított Gucci egy olasz, luxus divatmárka, mely meghatározó az ágazatban, gazdasági és a világ divatjára gyakorolt hatásával egyaránt. A cég logóját, mely az idők során a cég névjegyévé vált, 1947 óta használja a cég. Az egymásba fonódó két G betű, mely garanciát jelent a minőségre, a ruházati termékeken túl kiegészítőkön és illatkreációkon is visszaköszön.

A Michael Almairac által 1999-ben készített Gucci Rush eau de toilette női illat méltóképpen képviseli a világhírű divatházat. Az ellenállhatatlan, impulzív illat a modern, magabiztos, nőies hölgyek illata, akik nem várnak tétlenül, szinte rohannak a boldogság felé. A virágos-fűszeres, figyelemfelkeltő illatkompozíció leginkább nyári időszakban, esti viseletként ajánlott.

Az illat összetétele

Az illatos őszibarack, a különleges afrikai frézia és a gardénia jegyeinek csodálatos keveredése adja meg az illat nyitányát. Virágos-fűszeres bombaként robban be és egészíti ki a kompozíciót az illatos damaszkuszi rózsa és a jázmin bódítóan virágos elegye, melyet a koriander fűszeres aromái tesznek izgalmassá. Az alapillatban az édes vanília, a pacsuli és a vetiverfű dominál, ellenállhatatlanná téve a különleges, nőies kompozíciót.



Az illat története

Gucci Rush eau de toilette

A Gucci Rush eau de toilette női illat már megjelenésekor nagy sikert aratott a hölgyek körében. A csodálatosan virágos illatkoktél kiállta az idő próbáját, máig az egyik legnépszerűbb illat. A szokatlan csomagolás igazán figyelemreméltó, a videokazettát formáló rózsaszín csomagolás a modern nőiességet, míg a formatervezés a modern időket, a nyitottságot szimbolizálja.  

 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Gucci - Rush 75 ml" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések