Betöltés...

Givenchy - Hot Couture (eau de parfum) (2001) 100 ml teszter

Ár: 37.370 Ft

Az impozáns Givenchy divatház kétségtelenül a világ egyik legsikeresebb divatcége. A Hubert Givenchy által alapított francia cég kifinomult, minőségi darabjainak évtizedek óta bérelt helyük van a kifutók deszkáin, a nőies, elegáns, kissé ünnepélyes stílus a márka védjegyévé vált. A divatház kínálatában az exkluzív kiegészítők mellett, a csodálatos illatkreációk is figyelmet érdemelnek.

A Givenchy Hot Couture eau de parfum is ilyen kompozíció, mely magában hordozza a márkanévhez kapcsolódó eleganciát, időtlenséget. Az illat emellett hoz magával egy megfoghatatlan mai, modern életérzést, mely a virágos-gyümölcsös kompozíciót a fiatalabb korosztály számára is ellenállhatatlanul vonzóvá teszi.

 

Az illat összetétele

A lendületes, „testreszabott” illat a málna, a szicíliai narancs, a és a bergamott frissítő és zamatos keveredésével indít. Karakteres virágos illat, a magnólia lép be a sorba, melyet egy csipetnyi bors fűszerez. A kompozíció szívjegyét ezt követően a vetiverfű földes akkordjai egészítik ki. A virágos illat mélységéről és a kompozíció egészének tökéletesítéséről a lágy és bársonyos borostyán, az érzéki pézsma és a szantálfa jegyei gondoskodnak.



Az illat története

Givenchy Hot Couture eau de parfum

A szívben fiatal, elegáns, a letisztult stílust kedvelő hölgyek számára 2000-ben adta ki a divatház a szépen megkomponált illatot, melyet Alberto Morillas és Jacques Cavallier készített. A Givenchy Hot Couture eau de parfum, mely úgy idomul a hölgyekhez, mint egy testreszabott, minőségi ruhadarab, megjelenésekor és azóta is igen nagy népszerűségnek örvend. A gyümölcsösen édes, kissé fűszeres illat népszerűsítésére a francia divatház a népszerű cseh topmodellt Eva Herzigova-t kérte fel.  A csodás illat csomagolása letisztult és nagyon szép, az áttetsző, vonzó formájú üvegen a divatcég logója látható. A vintage stílus elemei itt is és a kampány egészében visszaköszönnek, egyedi hangulatot adva a megjelenéshez.

 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Givenchy - Hot Couture (eau de parfum) (2001) 100 ml teszter" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: