Betöltés...

Hugo Boss - Ma Vie 75 ml

Ár: 22.770 Ft

Bizalmat keltő német precizitás, időtálló elegancia valamint kiváló minőség jellemzi az 1924-ben Metzingenben alapított, az elsősorban ruházati termékekkel foglalkozó Hugo Boss céget. A divat világában állócsillagként jelen lévő cég termékpalettáján stílusos kiegészítőket, és illatkreációkat is találunk.

A Hugo Boss Ma Vie női illatát a divatház a független, erős és egyben nagyon nőies hölgyeknek szánta. A virágos illat, mely enyhe gyümölcsös aláfestéssel bír, a modern, független nőiesség, valamint az időtlen elegancia magabiztos energiáit adja a hölgyek számára. A ragyogó illatot akár mindennapi viseletként, de különleges alkalmakor is bátran viselhetik az egyedi, harmonikus és elegáns kompozíciókat kedvelő hölgyek.

Az illat összetétele

Ellenállhatatlan egzotikus aromával, a kaktusz különleges akkordjaival indul a szépen megkomponált illat. Ezt az élményt egy csodaszép virágcsokor színes, virágos jegyei követik. Illatos jázmin, rózsaszín frézia és a bódító rózsa szirmai kényeztetik az érzékeket, markáns virágosságot hozva az illathoz. Az alapjegyek szépen zárják le, melegséget és karaktert adnak az illatnak. Fás jegyek és a cédrus melengető aromái jelennek meg a népszerű illat finisében.

Az illat története

A divatház 2014-ben adta ki a hölgyek körében igen népszerű illatot. Az illatkompozíciót, ahogyan a többi, a divatcég által kiadott illatot a siker, az elegancia, valamint a magabiztosság hármasa lengi körül. A Hugo Boss Ma Vie Eau de Parfum ezek mellett magáénak tudja a finom nőiességnek a törékeny a jegyeit is, melyre a reklámkampány is épít. A korábbi Boss Nuit valamint a Boss Jour női illatok során kialakított együttműködés a csodálatos amerikai színésznővel Gwyneth Paltrow-val kifizetődőnek és sikeresnek bizonyult. A videofilmben a színésznőt egy elegáns autóban, tökéletes, a divatházra jellemző kifogástalanul elegáns kosztümben láthatjuk. Gweyneth kiválóan mutatja be a nőt, aki parfümjét testére fújva képzeletben kilép a napi rutinjából, lelassít, lazít, és egyszerűen csak élvezi az adott pillanatot. A nőies, magabiztosságot és eleganciát sugárzó, szőke színésznő megjelenésével kiválóan képviseli a divatház Hugo Boss Ma Vie Eau de Parfum illatát is.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Hugo Boss - Ma Vie 75 ml" című hirdetést látja. (fent)