Betöltés...

Chloé - Chloé (eau de parfum) 30 ml

Ár: 24.770 Ft

Az elegáns Chloe divatház megalapítása 1952-re datálódik. Az évtizedek során az olyan tehetséges divattervezőt is, mint Karl Lagerfeld a sajátjának tudó divatcég ügyfelei között üdvözölhette a művészvilág ünnepelt csillagjait és a politikai élet elitjét is. Brigitte Bardot, Maria Callas, valamint az amerikai first lady, Jackie Kennedy is gyakran választotta az elegáns divatház kreációit. A Chloe divatház számos illatkreációval is büszkélkedhet.

A Chloe eau de parfum romantikus, a divatot szerető, letisztult ízlésvilággal bíró hölgyeknek készült. Mindennapos viseletre és különleges alkalmakra is tökéletes választás a púderes, virágos illat. Könnyedség, légiesség és erőteljes, mégis elegáns nőiesség lengi körül azokat a hölgyeket, akik ezt a csodálatos kompozíciót választják.

Az illat összetétele

Az illat indításában a légiesség a meghatározó, mely az édes licsinek, az üde bazsarózsának és a frézia különleges aromáinak köszönhető. Az illat szívében a virágosság a meghatározó, a rózsa, a magnólia és a bódító gyöngyvirág csodálatos elegye kényeztet minket.

Az illat története

Chloe eau de parfum

A Chloe divatház különleges illatait kizárólag hölgyek részére komponálja. A divatház minden terméke, ahogyan az illatkompozíciói is gyönyörű ékszerként ragyognak a divat palettáján évtizedek óta. A 2008-ban piacra került illat Amandine Clerc-Marie és Michel Almairac együttműködése nyomán jött létre. A csomagolás a klasszikusan nőies Chloe vonalat hozza, a rakott szoknyát megidéző csíkozott üvegcsét rózsaszín masni díszíti. A Chloe új reklámkampányához a tehetséges, fiatal, brit színésznőt Lucy Boyntont kérte fel, akinek légies, bájos személyisége, nőies kisugárzása nagyban befolyásolta a kampány sikerét.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Chloé - Chloé (eau de parfum) 30 ml" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: