Betöltés...

Ariana Grande - Cloud 100 ml teszter

Ár: 26.170 Ft

Ariana Grande sikeres, fiatal, dalszerző és énekesnő, aki immáron már két Grammy –díjat is magáénak tudhat. Milliók rajonganak érte szerte a világon, így szinte borítékolható volt a nagy érdeklődés az általa 2018-ban piacra dobott Cloud fantázia névvel jegyzett parfüm iránt. Biztosan kijelenthető, hogy a termék nem okozott csalódást a rajongóknak. Az Ariana Grande Cloud illat egy másik univerzumba repít minket. A felhők fölé, ahol mindenki boldog és gondtalan. A fiatalos, vidám életérzés letisztult és átgondolt jegyekkel párosul, pozitív energiákkal ruházva fel viselőjét.

Az alapvetően édes gurmand illat virágos és gyümölcsös illatjegyekkel bír. Meghatározó összetevői a tiszta érzést keltő levendula, a lédús illatos körte, a bergamott, az orchidea, de a kókusz és a praliné édessége is fellelhető az illatjegyek között. A kasmír és a pézsma, valamint a vanília kellemes mélységet és bársonyosságot ad az üde kompozíciónak.

Ne menjünk el szó nélkül a csomagolás mellett sem, amely igazán egyedülálló. A felhőt ábrázoló üvegcse és tartalma két különdíjat nyert a 2019-ben megrendezett The Fragrance Foundation Awards díjkiosztóján.

 

Illatcsalád: virágos – gyümölcsös gourmand

Típus: eau de parfum

Összetétel: levendula, bergamott, tejszínhab,praliné, kókusz, vanília, orchidea, mósusz, fás jegyek

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Ariana Grande - Cloud 100 ml teszter" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: