Betöltés...

Dolce & Gabbana - The One 75 ml teszter

Ár: 28.570 Ft

1985-ben alapította Legnanó-ban, Milánó közelében a két kreatív designer Stefano Gabbana és Domenico Dolce az olasz és a világdivat egyik legkiemelkedőbb divatcégét, a Dolce & Gabbana divatházat. Innováció, letisztult, hamisítatlan olasz design és modern köntösbe bújtatott, időtlen elegancia jellemzi a divatcég termékeit. Inspiráló kreációk, stílusos kiegészítők és csodálatos illatok egyaránt találhatóak a divatház termékpalettáján.

A Dolce & Gabbana The One Eau de Parfum női illat különleges, csábító és egyedi, akár az a hölgy, aki magán viseli a szépen megalkotott kompozíciót. A kissé édes, orientális virágillat, az elegancia, a modern impulzusok és a nőiesség erőteljes elegyét adja a hölgyek számára. A Dolce & Gabbana The One Eau de Parfum karakteres, ám nem tolakodó, egyedi illat, melynek viselője szép mosollyal arcán, elegánsan győz le minden akadályt, valósítja meg önmagát. A különleges illat nappali, de különleges esti alkalmakkor is kitűnő választást jelent.

Az illat összetétele

Zamatos, gyümölcsös aromák gazdagítják az illat fejjegyét. Licsi, frissítő mandarin, illatos barack és az üde bergamott akkordjai lelhetők fel az illat kezdésében. A szívjegy gyönyörű virágosságot hoz a kompozícióba, az illatos gyöngyvirág, a jázmin, valamint a fehér liliom, nőies jegyei által. Az illat egészét nagyban meghatározó alapjegyek, kicsit szokatlan, de jól működő kombinálása lenyűgöző végeredményt kínál. Szilva, selymes borostyán, édes vanília, érzéki pézsma valamint a vetiverfű egészítik ki, teszik véglegessé az illatot.

Az illat története

A Dolce & Gabbana The One Eau de Parfum 2006-ban került forgalomba. A különleges illat férfiváltozata is nagy sikert aratott a piacon, hölgyek és férfiak sokaságának esett választása a különleges kompozíciókra. Az olasz divatház korábbi, gyümölcsöző kapcsolata a korábban a világ legszexisebb színésznőjének választott Scarlett Johansson-al nem újkeletű, a csodaszép színésznő évek óta múzsája a sikeres divatháznak. A Dolce & Gabbana The One Eau de Parfum exkluzív reklámkampánya illusztris stáblistával büszkélkedhet. A Scarlett Johansson és az illat férfiarcának választott Matthew McConaughey főszereplésével forgatott kisfilmet a kultikus rendező, Martin Scorsese rendezte.

Az illat exkluzivitása, különlegessége az ünnepélyes csomagoláson is visszaköszön. Az aranyló elixír áttetsző üvegben, gyönyörű, arany kupakkal került forgalomba.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Dolce & Gabbana - The One 75 ml teszter" című hirdetést látja. (fent)