Betöltés...

Thierry Mugler - Angel (eau de parfum) 25 ml

Ár: 26.770 Ft

Manfred Thierry Mugler francia designer munkássága során, számos területen kipróbálta tehetségét. A kissé extravagáns, sokoldalú tervezőt divatfotósként, jelmeztervezőként, táncosként, testépítőként is láthatja a közönség. Thierry Mugler számos sikeres illatkreációt is jegyez.

Az 1992-ben piacra került Thierry Mugler Angel eau de parfum női illat, melynek első arca a magyar modell Cseh Annamária volt, üstökösként robbant be a köztudatba. A kultikus alkotás számos ismert hölgy tetszését kivívta, Diana Ross, Eva Mendes, és Hillary Clinton is nagy rajongója a különleges illatnak. A kétségkívül megosztó kreációban meghatározó szerepet töltenek be az édes, keleties hangulatot adó jegyek, mint a vanília, a kókusz, a karamell és a méz. A pacsuli, a bergamott kissé citrusos akkordjai, valamint a trópusi gyümölcsök csábító felütései adják ki a hatásos kompozíció egészét, mely Olivier Creps és Yves de Chirin alkotása. Erős egyéniségű, magabiztos hölgyek illata ez a kissé excentrikus, angyali kompozíció.

Ahogy az égboltot beragyogják a csillagok, úgy ragyogja be a teret az a hölgy, aki viseli ezt a csodálatos illatot. Erre utal a tervező, aki csillagot formáló csodaszép üvegcsébe zárta alkotását.

 

Illatcsalád: orientális-vanília

Típus: eau de parfum

Összetétel: mandarin, vattacukor, barack, karamell, csokoládé, ámbra, bergamott

 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Thierry Mugler - Angel (eau de parfum) 25 ml" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: