Betöltés...

Paco Rabanne - Olympea 30 ml

Ár: 24.470 Ft

A szépségipar egyik legkülönlegesebb képviselője a Paco Rabanne divatház, melyet a spanyol születésű, Francisco Rabaneda Cuervo néven született tehetséges divattervező alapított. A később Paco Rabanne néven világhírre szert tévő designer a gyermekéveit Párizsban töltötte, később több párizsi divatházban dolgozott, tapasztalatot szerzett. Talán ez is segítette különleges, egyedi senki másra nem hasonlító eklektikus stílusának kialakulását, melyet az 1966-ban saját nevével fémjelzett divatcégében kamatoztatott. A neves divatház illatkompozícióit a merészség, a nyitottság jellemzi, melyeket fényűző, csodálatos megjelenésben kapunk kezünkbe.

A Paco Rabanne Olympéa Eau de Parfum női illat egyszerre üde és varázslatos, keleti fűszerekkel tűzdelt, erős, virágos illat. A nőkben rejlő életenergiákat, a tökéletes szépséget, erőt és dominanciát sugároz a győztes és győzni vágyó hölgyek szépen megalkotott, nőies illata.

 Az illat összetétele

Az Olympéa illatának egészében jelen van egyfajta kettősség, mely izgalmassá és ellenállhatatlanul vonzóvá teszi az ünnepélyes kompozíciót. A bódító és mégis könnyed vízi jázmin akkordjai keverednek a gyömbér jellegzetes illatával, mely a zöld mandarin üde, friss illatával egészíti ki a fejjegyet. A folytatás is kettősséget hoz. Tengeri só és az édes vanília jegyeinek ellentétes energiái jelennek meg, hatásos, szokatlan, mégis jól működő kombinációt adva a szívjegynek. Vonzó, érzéki és csábító lezárást hoz az Olympéa alapillatában, a kasmírfa és az ámbra kettőse, mely egyben szép keretet is ad a különleges parfümnek.

Az illat története

A Paco Rabanne Olympéa Eau de Parfum női illata 2015 -ben került az üzletek polcaira. Az Olympéa -t Loc Dong, Anne Flipo és Dominique Ropion készítette el a neves divatház részére. A keleti aromákkal tűzdelt, csábító virágillatot a divatház korábban megjelent férfiillatának, az Invictus-nak a női párjaként képzelték el az alkotók. Az Olympéa a régi idők görög istennőit idézi meg, lehetőséget adva a mai hölgyeknek a modern világban megélni a győzelem, a dominancia és a magabiztosság érzését. A divatház Luma Grothe-t a csodaszép brazil modellt választotta az illat arcának, aki a görög, antik világot megidéző kisfilmben az Olümposzról érkezve könnyed eleganciájával, magabiztosságával, királynői szépségével feléleszti az isteneket és életre kelti a körülötte lévő világot. A babérkoszorút megidéző csodaszép üvegcse, melybe az isteni elixírt rejtették, a neves római képzőművész Marc Ange alkotása.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Paco Rabanne - Olympea 30 ml" című hirdetést látja. (fent)