Betöltés...

Bvlgari - Omnia Coral 65 ml

Ár: 39.070 Ft






A nagy múltú Bvlgari divatház immár több mint száz esztendeje igazgyöngyként tündököl a divat világában. A Földközi-tenger környékének varázslatos szépségét, az életörömöt, a kortalan szépséget láthatjuk a Rómában alapított cég minden egyes alkotásában. Ékszereiben, kiegészítőiben, illetve az illatkreációiban szintén ezek az egyetemes életérzések jelennek meg komplex művészeti alkotásként, a neves divatcég alkotásai által.

A Bvlgari Omnia Coral Eau de Toilette női illat közel hozza a természet nyárra jellemző csodálatos jegyeit, a határtalan óceánok elsöprő erejét és az illatos virágokban rejlő csodálatos, nőies energiákat egy, gyönyörű illatos csokorba kötve. A gyönyörű korallok és a buja egzotikus virágok által ihletett virágos-gyümölcsös illat vibráló, élénk és inspiráló. A Bvlgari Omnia Coral Eau de Toilette leginkább az aktív, az élet szépségeire nyitott, nőies, agilis hölgyek szépen megalkotott illata.

Az illat összetétele

Az illat kezdésében egy szokatlan, de hatásos kombinációval találkozunk, a frissítő bergamott és a goji bogyó fúziója hat érzékeinkre. A szívjegyek is izgalmas kombinációt hoznak, hibiszkusz, vízililiom és a gránátalma finom jegyei teszik élénké, virágossá az illatot. Az alapjegyek klasszikus kombinációja a pézsmának és a cédrusnak köszönhetően érzékiséget és szelíd mélységet adnak a nőies illatnak.

Az illat története

A Bvlgari Omnia Coral 2012 tavaszán került az üzletek polcaira, a nagy sikerű Omnia kollekció részeként. A Bvlgari divatház biztosra ment, az illat elkészítését az egyik leghíresebb parfümőrre Alberto Morillas –ra bízta. Az üde, vibráló és nőies illat megalkotásában a nagy, illatos virágok, mint például a hibiszkusz, illetve gyönyörű árnyalatú korall hatottak leginkább az alkotókra. Ezek a különleges, nőies energiák az illathoz kapcsolódó reklámanyagokon is visszaköszönnek, ahol szintén a virágoké, a tengeré és a női szépségé a főszerep.

 

 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Bvlgari - Omnia Coral 65 ml" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: