Betöltés...

Professzionális akkumulátoros haj-, és szakállvágó készlet - 5 db fésűvel, állvánnyal, kenőolajjal és tisztítókefével (BB-15370)

Ár: 10.490 Ft

A rozsdamentes acél ellenáll a korróziónak, a nedvességnek és a magas hőmérsékletnek. Jellemzője a keménység és a hosszú eltarthatóság is. Ez egy olyan anyag, amely általában megtalálható a trimmerekben. Azt is érdemes megemlíteni, hogy a rozsdamentes acél nagyon jól tolerálja az újrahasznosítási folyamatot. A készülék használatához elegendő az akkumulátort feltölteni, hogy a készüléket olyan helyeken is használni lehessen, ahol nincs áram. Vágási hossztartomány 3-12 mm. Hajvágási hosszbeállítások száma 5. Üzemideje 60 perc. Egy ilyen termékkel minden férfinak rendelkeznie kell. A fodrászra való várakozás a múlté. Ez az eszköz alkalmas hajvágásra és formázásra, szakáll és bajusz vágására, valamint szemöldök igazítására is használható. A hajvágó számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek sokkal hatékonyabbá teszik a munkáját. Többek között borotválkozó tartozékokkal, orrvágóval és 5 fésűvel rendelkezik, amelyek a kívánt hajhossznak megfelelően állíthatók be. A hajvágó állványt, kenőolajat és tisztítókefét is tartalmaz. A borotva nem csak praktikus, de könnyen használható is. Ergonomikus formája lehetővé teszi, hogy a kényelmes használathoz igazítsa a kéz formájához. A hajvágónak 5 fésűje is van, amelyekkel meghatározhatja a kívánt hajhosszat, és élvezheti a gyönyörű frizurát. A csomag tartalma: Hajvágó Szakállvágó Bajusz kiegészítő Orrvágó 5 vezetőfésű Állvány Töltőkábel Tisztító kefe Kenőolaj

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.05.12
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Professzionális akkumulátoros haj-, és szakállvágó készlet - 5 db fésűvel, állvánnyal, kenőolajjal és tisztítókefével (BB-15370)" című hirdetést látja. (fent)