Betöltés...

Szem alatti masszírozó EMS -el és hőterápiával

Ár: 22.400 Ft

INGYENES KISZÁLLÍTÁS AKÁR 1 MUNKANAPON BELÜL!

3 év jótállás!

Személyesen is átvehető Érden akár munkaszüneti napokon is.

Szem alatti masszírozó készülék, állandó hőmérsékletű infravörös forró kompressziós masszázs, impulzusos, elektroterápiás mikroáramú eszköz.

Jellemzők:

1. Magas frekvenciájú vibrációs masszázzsal, impulzuselektroterápiával és állandó hőmérsékletű infravörös hőkompresszióval, 3 fokozatban állítható intenzitású, mélymasszázs a szemek alatt, stimulálhatja a szemkörnyék bőrét.
2. Emelheti és feszesíthei a szem bőrét, kisimíthatja a szem ráncait, enyhítheti a szem alatti bőr fáradását, csökkentheti a szem karikákat.
3. Szemkeret kialakítás, 50 grammnál kisebb súlyú test, 304-es rozsdamentes acél elektródalap, rugós csuklópánt, finom és bőrbarát, kényelmes viselet, összecsukható tároló, könnyen hordozható.
4. A 3D térhatású dizájn megfelel az emberi arckontúr görbületének, tökéletesen illeszkedik a szem bőréhez, nem zárja el a látómezőt, és kényelmes a termék használata munka közben.
5. 15 perc munkaidő, napi egyszeri melegmasszázs, lehetővé teszi, hogy élvezze a kényelmes szem SPA-t.
6. USB töltési kialakítás, 2 órás gyorstöltés, akár egy hét akkumulátor-élettartam, így bármikor, bárhol élvezheti a termék használatát.
7. Ez a szemmasszírozó férfiak és nők számára is alkalmas, különösen alkalmas iskolásoknak, irodai dolgozóknak, számítógépen dolgozóknak, játék szerelmeseinek és más csoportoknak.

Műszaki adatok:

Anyaga: ABS
Szín: fehér és lila
Mérete: 15,5*5,3*3cm
Súly: 300g
Csomagolás mérete: 22*12*6,5cm




Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 32 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Szem alatti masszírozó EMS -el és hőterápiával" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: