Betöltés...

Professzionális masszírozó melegítéssel és légkompresszióval a lábfejhez, akupresszúrával, nyirokelvezetéssel, láb és a talp relaxációja és helyreállítása

Ár: 59.990 Ft

A CSALÁDI EGÉSZSÉGÜGYI TERV MEGOLDÁSOK PROFESSZIONÁLIS SZOLGÁLTATÓJA

Akár a fiatalok dolgoznak az irodában, akár az idősebbek maradnak otthon, lábunk és talpunk mindig nagyon fáradtnak, sőt fájdalmasnak érzi magát. Ez a légkompressziós láb- és lábmasszírozó 8 független masszázscsatornával és kamrával rendelkezik, biztonságosan és egyszerűen enyhítheti a fáradtságot és a fájdalmat, és javíthatja a vérkeringést a lábtól a combig. Nagyszerű ajándék anyák napjára, apák napjára vagy születésnapra.

 

Lazítsa el testét gyorsan, mindössze napi 10 perc használattal

A légkompressziós masszírozó lefedi a lábakat, a borjakat és a combokat, megfelelő nyomást gyakorol a lábakra és a talpra. 6 mód van különböző masszázstechnikákkal, amelyek felhasználhatók a munka utáni fáradtság és fájdalom enyhítésére.

 



 

Főbb funkciók:

6 különböző mód és 3 intenzitás választható , összesen 18 féle masszázs;
8 csatorna és független masszázsszobák kínálnak kellemes masszázsélményt a talptól és a vádlitól a combig ;
Javítsa a testkeringést és enyhítse a fájdalmat, hasznos a nehéz lábak, varikózus vénák, duzzadt lábak vagy ödéma tüneteire a boka vagy a lábfejen.
Hordozható kialakítás, könnyen összecsukható és szállítható utazópoggyászban;
 

Javítsa a lábkeringést  és vigyázzon egészségére otthon

Ez a teljes lábmasszírozó  szekvenciális kompressziós masszázst kínál összetett mintákban, amelyek szimulálják a klasszikus kézmasszázst, pihentető és teljes otthoni kezelést biztosítva. 

 

A csomag tartalma:

2 x masszázsfej
1 x Felhasználói kézikönyv
1 x távirányító
1 x díszdoboz
1 x hálózati adapter 100 - 240 V


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Professzionális masszírozó melegítéssel és légkompresszióval a lábfejhez, akupresszúrával, nyirokelvezetéssel, láb és a talp relaxációja és helyreállítása" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: