Betöltés...

Braun Silk-expert Mini PL1000 IPL Szőrtelenítő

Ár: 83.895 Ft

A bőrtónus változó a test különböző területein, így a SkinPro (SensoAdapt™) érzékelő (UV-védelemmel) folyamatosan elemzi a bőrt, és a különböző testrészekhez igazítja a villanások intenzitását.

Pontos és alapos a test minden területén. Hatékonyan kezeli az olyan keskenyebb területeket, mint az arc, a hónalj és a bikinivonal, illetve az olyan nagyobb felületeket is, mint a láb.

Gyengéd és erőteljes, és látványos szőrtelenítés az otthona kényelméből. Az IPL-készülék folyamatosan érzékeli a bőrtónust, és automatikusan beállítja az intenzitás szintjét a gyengédség és a hatékonyság tökéletes egyensúlyának biztosítása érdekében.

A Braun IPL számos különféle bőrtónushoz használható, a világostól a közepesen sötétig, illetve a természetes szőkétől egészen a sötétbarna vagy fekete szőrszálakig. Az IPL-technológia kevésbé eredményes a világos szőke, vörös, őszülő vagy ősz szőrszálak esetében, mivel ezekben kevesebb a fényt elnyelő melanin mennyisége.

A IPL-készülék 3 intenzitási szintje biztosítja azt, hogy a fényerősség megfeleljen a felhasználó bőrtónusának. Ez biztosítja a teljesítmény tökéletes egyensúlyát a hosszantartó eredmény érdekében az otthoni használat során.

Az IPL folyamatos, nagy sebességű villanásokkal, könnyedén siklik és kevesebb lesz a kihagyott terület. A siklás üzemmód az olyan nagyobb területeknél ajánlott, mint például a lábak.

IPL akár 300 000 villanással a test és az arc szőrtelenítéséhez – akár 16 éven át használható lámpacsere nélkül.

Vékony kialakítású, könnyen kezelhető, és tökéletesen belesimul a kezébe. Tárolja készülékét az úti tokjában, hogy magával tudja vinni és bárhol, bármikor tudja használni.  

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 41 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Braun Silk-expert Mini PL1000 IPL Szőrtelenítő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: