Betöltés...

Philips Lumea Advanced IPL SC1994/00 IPL Szőrtelenítő

Ár: 127.850 Ft

Szőrmentességet biztosít minimum 3 hónapig*Már 3 kezelés után min. 85%-kal kevesebb szőr**TesthezBőrtónus-érzékelővel15 perc a lábszárak kezelésére Otthon használható, professzionális IPL technológia, bőrgyógyászokkal együtt kifejlesztveAz IPL jelentése „intenzíven pulzáló fény”. A Philips Lumea gyengéd fényimpulzusokat juttat a szőrtüszőkbe, így a tüszők nyugalmi állapotba lépnek. Ennek következtében a szőrszálak növekedése fokozatosan csökken. Ismételt kezeléseket követően bőre érezhetően sima lesz. A szőrszálak visszanövését megakadályozó kezelés még az érzékeny területeken is biztonságos és gyengéd. A klinikailag igazolt, bőrgyógyászokkal együtt kifejlesztett Philips Lumea otthona kényelmében teszi lehetővé az egyszerű és hatékony kezelést.

Bizonyítottan biztonságos és hatásos kezelésObjektív tanulmányok alapján a visszanövő szőr mennyiségében alig 3 kezelést követően legalább 85%-os csökkenés mutatható ki.** Az első 4 kezelést kéthetente kell elvégezni, amely után már láthatja a kívánt eredményt. A tartós eredmény érdekében csak végezzen el egy utókezelést négyhetente. Mindössze 8 utókezelés után bőre legalább 3 hónapig szőrmentes marad.* A kép nagyításához kattintson a képre az oldal tetején található képgalériában.

Többféle szőrzet- és bőrtípushoz egyarántA Philips Lumea Prestige hatékonyan, egyszerűen és biztonságosan működik többféle szőr- és bőrtípus esetén. A természetes sötétszőke, barna és fekete szőrszálakon és a nagyon fehértől a sötét barnáig terjedő bőrszín esetében működik. Ahogy más IPL-alapú kezelések esetében is, a Philips Lumea nem használható fehér / ősz, világos szőke és vörös szőrzet kezelésére, és nem alkalmazható nagyon sötét bőrszín esetén. Ennek az az oka, hogy nagy kontrasztnak kell lennie a haj és a bőr színpigmentje között.

Beépített bőrtónus-érzékelőA biztonságos használat érdekében a beépített bőrtónus-érzékelő minden kezelés elején – és kezelés közben is – felméri a kezelt bőr színét. Ha olyan bőrtónust érzékel, ami túl sötét a készülék használatához, akkor automatikusan leállítja az impulzusok kibocsátását.

Nagy kezelőfelület a gyors használat érdekébenNagyméretű kezelőfelület a nagyobb területű testrészeken, pl. lábakon végzett gyors használat érdekében.

INGYENES Lumea alkalmazás, hogy legyen egy mindig elérhető személyes tanácsadójaAz ingyenesen letölthető Lumea alkalmazás egyedi és személyre szabott IPL élményt nyújt – csak Önnek. Saját személyes tanácsadója lesz, aki gondoskodik arról, hogy a legtöbbet hozza ki Lumea készülékéből, és a hosszantartó eredmény érdekében azt helyesen használja. Az alkalmazás segítségével elkészítheti személyes kezelési ütemtervét testrészenként, emellett minden kezeléshez tanácsokat és tippeket is kap. Csak annyit kell tennie, hogy rendszeresen ellenőrzi az alkalmazásban, hogy érkezett-e értesítése, vagy van-e emlékeztetője.

* Átlagban 71%-kal kevesebb szőr a lábakon egy teljes kezelési ciklus (12 kezelés) után, 48 nő részvételével Hollandiában és Ausztriában végzett objektív tanulmány alapján
* A lábak esetében 45 nő 67%-ánál érhető el legalább 85%-os eredmény.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 39 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Philips Lumea Advanced IPL SC1994/00 IPL Szőrtelenítő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: