Betöltés...

Oral-B Pro 1 CrossAction Elektromos fogkefe - Rózsaszín

Ár: 20.870 Ft

Az Oral-B Pro Series 1 elektromos fogkefe segít Önnek úgy fogat mosni, ahogyan azt fogorvosa ajánlja. Az időzítő segít 2 percig fogat mosni, és 30 másodpercenként értesít a fogmosási terület megváltoztatásáról. A kerek kefefej akár 100%-kal több lepedéket távolít el, mint a hagyományos kézi fogkefe, még a nehezen hozzáférhető helyeken is, az egészségesebb íny érdekében. A beépített nyomásérzékelő automatikusan csökkenti a fogmosási sebességet, ha túl nagy nyomást alkalmaz.

Jellemzők:
Fogorvosi tisztaságérzet minden nap és optimalizált fogmosási élmény a beépített nyomásérzékelőnek köszönhetőenEgyedülálló Oral-B 3in1 tisztítási technológia: oszcillál, forog és pulzál, így a kézi fogkeféhez képest akár 100%-kal több lepedéket távolít el még a nehezen hozzáférhető helyeken isNyomásérzékelő az íny extra védelméért: leállítja a pulzálást és csökkenti a fogmosás sebességét, ha túl nagy nyomást gyakorolsz rá3 tisztítóprogram a személyre szabott fogmosási élményért: Napi tisztítás, Érzékeny, FehérítésÚjratölthető fogkefe kényelmes, hosszú élettartamú akkumulátorral és töltöttségi szintjelzővelA zöld sörték az egyéni használat függvényében idővel sárgává válnak, jelezve a tartozékkefe cseréjének optimális idejét - a 100%-os fogmosási teljesítmény érdekébenCsomagtartalom:
Oral-B Pro 1 CrossAction Elektromos fogkefeTöltőállomásTartozékkefe

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 30 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Oral-B Pro 1 CrossAction Elektromos fogkefe - Rózsaszín" című hirdetést látja. (fent)