Betöltés...

Braun Silk-expert Pro 3 PL3233 IPL Szőrtelenítő

Ár: 120.645 Ft

Hosszantartó és látható szőrritkulás mindössze 3 hónap alatt¹. Gyors, precíz és kíméletes a bőrhöz.Optimális teljesítmény minden testrészen a SkinPro (SensoAdapt™) érzékelővel, – mely automatikusan és folyamatosan alkalmazkodik a bőrtónushoz.Percenként akár 100-szor is felvillan a kevesebb kihagyott területtel járó, könnyed kezelés érdekében.Az érzékeny üzemmód csökkenti a fény intenzitását, így kíméli a bőrt és gyengédebb kezelést biztosít az érzékeny területeken, például az arcon, a hónaljban vagy a bikinivonalon.Többféle fejjel, hogy minden testrészen használható legyen. Normál fej a hónaljra és a lábszárra, széles fej a combra, mellkasra vagy hátra, és precíziós fej az arcra és a bikinivonalra.
Tartósan sima bőr a SkinPro (SensoAdapt™) technológiának köszönhetőenA bőrtónus változó a test különböző területein, így a SkinPro (SensoAdapt™) érzékelő (UV-szűrővel) folyamatosan elemzi a bőrt, és automatikusan a különböző testrészekhez igazítja a villanások intenzitását.Hatékony és kíméletesA SkinPro (SensoAdapt™) érzékelő másodpercenként 80-szor ellenőrzi a bőrtónust, és automatikusan beállítja az intenzitást, hogy tökéletes egyensúlyt biztosítson a gyors eredmény és a bőrkímélő hatás között.Bőre jó kezekben vanA SkinPro (SensoAdapt™) technológiának és a beépített UV-szűrőnek köszönhetően kényelmesen és gyakorlatilag fájdalommentesen használhatja otthonában az IPL-készüléket. A lézeres szőrtelenítés alternatívája. Hosszantartóan sima bőr, tetőtől talpigA test minden részén precíz és alapos Silk·expert Pro 3 készülékhez precíziós feltét is tartozik, amely megkönnyíti a kisebb és pontosságot igénylő területek kezelését, a széles fej pedig a comb, a mellkas vagy a hát kezeléséhez ajánlott.Sima bőr még a kényes területeken isAz érzékeny bőrhöz tervezett üzemmód egyetlen gombnyomásra szabályozza a fény intenzitását, így az érzékeny és kényes területeken is hosszantartóan simává varázsolja a bőrt. Kezdő felhasználók számára is ideális.Kevesebb kihagyott területA Silk-expert Pro 3 az egyik leggyorsabb IPL készülék a piacon – akár 0,6 villanással másodpercenként. A folyamatos, nagy sebességű villanásokkal könnyedén siklik a készülék, és kevesebb lesz a kihagyott terület.3 intenzitási szint3 intenzitási szint biztosítja, hogy a fényerősség megfeleljen a felhasználó bőrtónusának.Tartós kialakításA Silk-expert Pro 3 nagyjából 16 évig működik, és akár 300 000 villanást képes kibocsátani – mindezt anélkül, hogy lámpát kellene cserélni a készülékben.Ön is használhatja az IPL-készüléket?A Braun IPL számos különféle bőrtónushoz használható, a világostól a közepesen sötétig, illetve a természetes szőkétől egészen a sötétbarna vagy fekete szőrszálakig. Az IPL-technológia kevésbé eredményes a világos szőke, vörös, őszülő vagy ősz szőrszálak esetében, mivel ezekben kevesebb a fényt elnyelő melanin mennyisége.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 39 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Braun Silk-expert Pro 3 PL3233 IPL Szőrtelenítő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: