Betöltés...

Withings Blood Pressure Monitor Core w Wifi sync, Led screen, ECG sensor, Digital stethoscope

Ár: 100.990 Ft

KLINIKAILAG VALIDÁLTKezelje vérnyomását és fedezze fel a rejtett szívbetegségeket




Az egészségre fejlesztették ki és a tudomány támogatta.A BPM Core-t két párizsi kórház kardiológusának segítségével fejlesztették ki.Szuper egyszerű. Bámulatosan fejlett.Nyomja meg a szív-egészség ellenőrzésének a gombját. Az adatok azonnal megjelennek a készüléken, és a Wi-Fi szinkronizálás azt jelenti, hogy nincs szüksége a telefonjára a közelben.

VérnyomásA magas vérnyomás megelőzése.
A BPM Core orvosilag pontos eredményeket nyújt a szisztolés és diasztolés vérnyomásról. A BPM Core segíthet elkerülni a 'fehér köpeny szindrómát', felfedni a rejtett és éjszakai hipertóniát. Minden mérés után könnyen leolvasható a kijelző, színkóddal ellátott visszajelzés jelenik meg, az American Heart Association hipertóniára vonatkozó ajánlásain alapulva.
Ez a szívbetegségek és a stroke vezető oka, és nincs tünete.
Az otthoni megfigyelés működőképes: Az American Heart Association javasolja az otthoni vérnyomás ellenőrzését az ellenőrzési arány javítása és a jobb prognosztikai mutatók biztosítása érdekében.ElektrokardiogramA pitvar-fibrilláció észlelése.
A BPM Core a 3 elektródának köszönhetően rögzíti az orvosi minőségű EKG-t: kettő a mandzsettában helyezkedik el, a harmadik az acélrészben. Az adatokat megjeleníti a készülék, és elküldi az alkalmazásra, így azonnali visszajelzést kap, ha pitvar-fibrilláció jeleit mutatja a készülék.
Középkorú felnőttek negyedénél fordul elő a pitvar-fibrilláció.
A pitvar-fibrilláció (AFib) az aritmia leggyakoribb formája, és szívelégtelenséghez, fáradtsághoz és légszomjhoz vezethet. Az AFib szintén jelentős a stroke kockázatát tekintve, és gyakori, hogy nem jár tünetekkel. Elektrokardiogram segítségével észlelhető.Digitális sztetoszkópÉrzékelni a billentyűs szívbetegséget.
Mérés közben a mellkas mellett elhelyezve a pontos sztetoszkóp hangérzékelője képes érzékelni azokat a szív-specifikus frekvenciákat, amelyek megfelelnek a szívbillentyűk nyitásának és zárulásának.
Ezeknek a hangoknak a felhasználásával - a kardiológusokkal együtt kifejlesztett és valódi szívrekordok ezreinek felhasználásával szabadalmaztatott mesterséges intelligencia - képes felismerni a lehetséges zavarokat, amelyek a leggyakoribb billentyűs szívbetegségek kockázatát jelzik.
A magas vérnyomású embereknél valószínűbb, hogy billentyűs szívbetegség alakulhat ki.
A billentyűs szívbetegséget (VHD) a szívbillentyűk olyan hiányossága jellemzi, amelyek szívelégtelenséghez vezethetnek és műtéti beavatkozást igényelhetnek. A VHD hosszú ideig lappanghat.Ossza meg orvosávalA BPM Core segítségével jobban kezelheti a magas vérnyomást, és ellenőrizheti a kezelések hatékonyságát. Néhány érintés az okostelefonon, és ossza meg a méréseket az orvosával *, beleértve a vérnyomás előzményeit és az EKG-nyilvántartást.* Ez a szolgáltatás csak az Health Mate App iOS verzióján érhető elAdatok kéznélA BPM Core tökéletesen szinkronizálódik az ingyenes Health Mate alkalmazással. A személyes Withings-fiókjával hozzáférhet adataihoz az alkalmazásban vagy az interneten. Nézze meg az előrehaladást, ossza meg adatait és így tovább. Azonnali visszajelzés
A BPM Core azonnal megjeleníti a színkóddal ellátott vérnyomásjelzést.Ingyenes adattárolás
Szerezzen korlátlan hozzáférést és teljes adatkezelést, plusz költség nélkül - örökre.Több személyre vonatkozóan felhasználóbarát
A BPM Core-t akár 8 ember is használhatja. Mérést közvetlenül az eszközön rendelhet hozzá egy felhasználóhoz.Újratölthető elem
A BPM Core USB-n keresztül töltődik, és egyetlen töltéssel akár 6 hónapig is működik.Fejlesszen ki egy rutint
Állítson emlékeztetőket a rendszeres mérésekhez az alkalmazásban.Az Apple Health-szel működik együtt
Zökkenőmentesen szinkronizálódik az Apple Health szolgáltatással a vérnyomás és pulzusszám adatainak exportálásához vagy importálásához.




Termék leírás

Kompatibilis az iOS és az Android rendszerekkel
- Orvosilag pontos vérnyomás és pulzusszám: FDA mentes- Elektrokardiogram: EKG (EKG) felvétel és pitvar-fibrilláció kimutatása- Digitális sztetoszkóp: Billentyűs szívbetegségek felismerése- Jobb visszajelzés: Azonnali eredmények az eszközön és az alkalmazásban- Automatikus Wi-Fi szinkronizálás: Az összes eredmény azonnal elérhető az ingyenes Health Mate alkalmazáson keresztül


Műszaki adatok

KompatibilitásiOS 10+
Android 6.0 vagy újabbVezeték nélküli szinkronizálásWi-Fi
BluetoothVérnyomásmérőSzisztolés vérnyomás
Diasztolés vérnyomás
Nyomás pontosság: +- 3 Hgmm vagy 2% pulzusszám méréshezElektrokardiogram (EKG)EKG-adatok
pitvar-fibrilláció detektálása (AFib)Digitális sztetoszkópSzívbillentyű-betegség kimutatása
AnyagokABS műanyag
Rozsdamentes acél
Sztetoszkóp: Szilikon membrán, rozsdamentes acél
EKG: 3 Rozsdamentes elektródákKijelzőLED mátrix képernyőTárolás és memóriaKorlátlan tárolás a Withings felhőn.
Legfeljebb 8 mérés a készüléken a szinkronizációk közöttTápegységÚjratölthető akkumulátor
Töltés mikro-USB kábellel. Az akkumulátor élettartama: legfeljebb 6 hónapMéretek560x165x450 mm
430 g, Kar kerülete: 9 "- 17" (22 cm - 42 cm)

A dobozbanBPM CoreMikro-USB kábelTelepítési útmutatóIngyenes Health Mate appEgészségének legfeljebb 5 dimenziójának nyomon követése - tevékenység, alvás, súly, szív, környezetIngyenes Withings-fiókAz adatok biztonságos tárolása és elérhetővé tétele. Töltse le adatait bármikor, ingyenesen.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 41 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Withings Blood Pressure Monitor Core w Wifi sync, Led screen, ECG sensor, Digital stethoscope" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: