Betöltés...

Naipo oPillow Plus-P1 masszírozó öv

Ár: 34.990 Ft

Tulajdonságok:

Hordható és napközben is viselhető masszázs – most először a Naipo oPillow Plus masszázs övnek köszönhetően
Otthon, vezetés közben, a napi rutin mellet, bárhol, bármikor próbáld ki a Naipo legújabb 2021-es oPillow Plus masszázsöv modelljét. Innovatív technológiája a pont masszázs technikáját követi, s a 4 masszázsfej körkörös mélyre ható mozdulatai mellet élvezhető leginkább a masszázs élménye. Soha nem látott párnamasszírozó éjszakai töltést követően profi masszázstechnikát alkalmazva biztosít napközben is ellazulást, relaxációt és fájdalomcsillapítást.

Ergonomikus kialakítása tudományos kutatásokon nyugszik
A Naipo„Essential Physics Manual Medicine” tanulmányára alapozva alakította ki formatervezését, hogy pl: a hát kellő alátámasztást kapjon vagy a nyaki csigolyák görbéihez illeszkedjen az öv a használat alkalmával.

Egyszerű használat:
Csatold a Naipo masszázs övet a derekadra vagy az irodai székre, állítsd be a kívánt fokozatot és élvezd a dögönyözés minden pillanatát. A rögzítésért a rendkívül időtálló tépőzár felel, 2000 órás tesztelést végeztek rajta. A beállított időtartamot követően automatikusan kikapcsol a készülék.

Biztonságos hőmérséklet
A téli hónapokban a beépített fűtőszálak segítségével alkalmazd a Naipo oPillow Plus által biztosított intelligens hőterápiát a kellemes közérzetért. A párna fűtési technológiája nyugtató hőt bocsájt ki (43 fok), melyet egy intelligens vezérlőegység automatikusan szabályoz.

Nyak, hát, derék, és láb masszírozó / melegítő funkció Tölthető akkumulátoros masszázspárna Extra: pontnyomás elvét követő masszázstechnika Biztonsági hőmérséklet szabályzó funkció Tépőzáras rögzítés Halk működés Bőrbarát, lélegző textília Egyszerű kezelhetőség Vezérlés: nyomógombok segítségével (távirányító) Masszázsfejek száma: 4; Intenzitás fokozata: 3 a Ajánlott: idős korosztály, irodai vagy fizikai munkát végzők, Managerek, sportolók számára Tölthető: akkumulátor vagy elektromos tápkábel Feszültség: 12V Teljesítmény: 24W Termék mérete: 335*200*110mm Derék körméret max: 109 cm Tömeg: 1,7 kg Töltése: akkumulátor, elektromos tápkábel Akkumulátor teljesítménye: 2600mAh

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Naipo oPillow Plus-P1 masszírozó öv" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: