Betöltés...

Fogkrém adagoló és fogkefe tartó UV fénnyel

Ár: 5.890 Ft

A fogkefe tartó és fogkrém adagoló UV sterilizálóval egy innovatív eszköz a higiénikus tároláshoz. Ez a praktikus és stílusos készülék segít rendben tartani és fertőtleníteni a fogkeféidet.


A kefe tároló és adagoló rész egy ergonomikus és kompakt kialakítású dobozban található, amely könnyedén beilleszthető fürdőszobádba. Az eszköz különleges UV sterilizáló funkcióval rendelkezik, amely hatékonyan elpusztíthatja a baktériumokat és mikroorganizmusokat a kefe szőrén. Ez segít megelőzni a fertőzéseket és fenntartani a higiéniát.


Az eszköz lehetővé teszi, hogy könnyedén kiválaszd és rendszerezd a különböző keféket. Az eszközben kialakított rekeszek és nyílások lehetővé teszik a kefék pontos elhelyezését és könnyű hozzáférésüket. A praktikus adagoló mechanizmus lehetővé teszi a kefe egyenkénti kivételét, ami kényelmes és rendkívül higiénikus.


Az UV sterilizáló funkció egyszerűen használható, és egy érintőgombbal aktiválható. Az eszköz bekapcsolásával az UV fény automatikusan bekapcsolódik, és a fertőtlenítési folyamat elindul.


Élvezd a higiénikus és rendezett sminkelés élményét. Ez a készülék garantáltan segít megőrizni a fogkeféid tisztaságát és védelmet nyújt a baktériumok ellen. 



Jellemzők:
Könnyen összeszerelhető
5 férőhely a fogkefék számára
Automata fogkrém adagoló
A kefék intelligens sterilizálása
Be / Ki kapcsoló
Tápellátás: újratölthető, töltés USB-kábellel (tartozék)
Kábel hossza: 75 cm
Akkumulátor kapacitása: 1200 mAh
Adagoló méretei:
Magasság: 9,5 cm
Szélesség: 22,5 cm
Mélység: 6 cm
 




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.21
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Fogkrém adagoló és fogkefe tartó UV fénnyel" című hirdetést látja. (fent)