Betöltés...

LED kozmetikai tükör

Ár: 6.190 Ft

Tökéletes választás sminkeléshez és kozmetikai tevékenységekhez. Ez a stílusos és praktikus tükör egyaránt megfelelő otthoni és professzionális használatra. A kiváló minőségű készülék gondoskodik arról, hogy mindig tökéletes sminket alkothass.


Ez a tükör rendelkezik beépített LED fényekkel, amelyek természetes és egyenletes világítást biztosítanak. Ezzel a funkcióval minden apró részletet láthatóvá tesz, így precízen dolgozhatsz az arcodon. A LED fények fényereje szabályozható, így az aktuális igényeidhez és körülményekhez igazíthatod a megvilágítást.


A tükör elforgatható, így könnyen megtalálhatod a legmegfelelőbb nézőpontot és a legkényelmesebb pozíciót és önnyedén be- és kikapcsolhatod a fényeket


Az elegáns és modern dizájnú tükör tökéletesen illeszkedik bármely fürdőszobába, sminkasztalra vagy sminkszobába. A kompakt mérete lehetővé teszi, hogy könnyedén magaddal vihesd utazások során is.


Bízd magadat a Makeup LED kozmetikai tükörre, és élvezd a profi sminkelés élményét minden alkalommal. Ez a kiegészítő garantáltan segít a magabiztos megjelenés elérésében és a sminkművészet tökéletesítésében!



Anyaga: műanyag, üveg
Beépített 3 LED-es háttérvilágítással rendelkezik
Érintőkapcsoló a tükör háttérvilágításához
Tápellátás: 4 x AA elem (nem a csomag része)
180°-ban forgatható
Méretek: 29,5 cm x 18,5 cm x 11 cm




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kozmetikai szerek
 
Feladás dátuma: 2024.04.21
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "LED kozmetikai tükör" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: