Betöltés...

Smink és kozmetikai tükör led ventilátorral

Ár: 4.890 Ft


Ez a termék egy praktikus és multifunkcionális sminktükör, amely megkönnyítheti a tökéletes sminkelést, miközben frissítő hűvös levegőt áraszt.
A sminktükör nagy és tiszta felülettel rendelkezik, amely lehetővé teheti a precíz sminkelést, a beépített LED-világítás pedig kiválóan megvilágíthatja az arcot.
Az érintésvezérlés által lehetőség van  a fényerő szabályozására, amely biztosíthatja a megfelelő megvilágítást minden alkalommal.
Ezenkívül egy beépített ventilátorral is rendelkezik, amely kellemes hűvös levegőt biztosíthat. Ez a funkció különösen hasznos lehet forró napokon, vagy amikor hosszabb ideig sminkel, és frissítő levegőre van szüksége. 
A ventilátor könnyen be- és kikapcsolható, és különböző sebességi beállításokkal rendelkezik a személyes kényelem érdekében.
A sminktükör kompakt és hordozható kialakítással rendelkezik, így könnyedén magával viheti bárhova, ahol sminkelni szeretne. 
A tükör működéséhez két AAA elem szükséges (nem tartozék).
Műszaki adatok



Beépített LED 
Három légáramlási mód
Beállítható 360 °-os dőlésszög 
Összecsukható
Tápegység: USB kábel
Egy kis tükör 5x nagyító tapadókorongokkal
Kis tükör átmérője: 7,5 cm
Fehér szín


Méretek



A tükör átmérője kerettel : 20 cm
A tükör átmérője: 16,2 cm
Összesen: 33,5 cm
Alap: 17cm


A csomag tartalma



LED tükör
Kis tükör tapadókoronggal
USB kábel




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.21
Eddig megtekintették 33 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Smink és kozmetikai tükör led ventilátorral" című hirdetést látja. (fent)