Betöltés...

Fejmasszírozó hajnövesztő gereblye

Ár: 790 Ft



Ez a fejmasszírozó gereblye tökéletes választás a hajnövekedés támogatásához és a fejbőr egészségének javításához. A speciális kialakítású fogakkal rendelkező fejmasszírozó serkenti a fejbőr vérkeringését, ezáltal elősegítheti a haj növekedését és erősödését.
A gereblye fogai finoman és kellemesen masszírozzák a fejbőrt, ellazítva a feszültséget és serkentve a természetes olajok termelését. Ez a masszírozó segíthet csökkenteni a hajhullást, valamint javíthatja hajának egészségi állapotát.
Használata egyszerű és kényelmes. Csupán helyezze a fejmasszírozó gereblyét a fejbőrére, majd finoman húzza át a haján. Élvezze a kellemes és revitalizáló masszázst, amely ellazítja és frissíti a fejbőrt.
A fejmasszírozó gereblye kompakt méretű és könnyen hordozható, így bárhová magával viheti. Használhatja otthon, az irodában vagy akár útközben is.
Tegye meg a lépést az egészséges hajápolás felé és vásároljon egy fejmasszírozó gereblyét még ma! Élvezze a stresszcsökkentő masszázst és támogassa hajának természetes növekedését!



Méretek:


   Golyóméretek:: 0,5 cm
    Hossza: 18 cm
    Szélesség: 9 cm
    Magasság: 2 cm


Kapható színek:


A gyártó véletlenszerű csomagolásának köszönhetően az árut vegyes színekben szállítjuk, színválasztás nem lehetséges.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.21
Eddig megtekintették 33 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Fejmasszírozó hajnövesztő gereblye" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: