Betöltés...

20 db-os smink ecset-készlet

Ár: 1.290 Ft





ANTIALLERGÉN SÖRTE - ecsetek gyártásához szintetikus sörtéket használnak, amelyek nem okoznak allergiát, mint a természetes sörték. Biztosítják, hogy az alkalmazott kozmetikum ne maradjon az ecseteken, ennek köszönhetően alacsony a fogyasztásuk - a természetes ecsetek használatához képest a MI Ecseteink használatával spórolhat, mert nem kell olyan gyakran új keféket vásárolnia.



20 ecset = 23 LEHETŐSÉG - a különféle ecseteknek köszönhetően tökéletesen sminkelheti az egész arcot, beleértve a szemet és az ajkakat is; minden kefe más funkciót láthat el. Az ecsetek festékekkel való festésre is alkalmasak. Az ecsetek alkalmasak az arc sminkeléséhez, beleértve a szemet és az ajkakat is, például: legyező ecset, alapozó, folyékony kozmetikumok, korrektor, ajkak és ajakkontúrok, szemöldökformák, szemhéjfestékek, kontúrozó, dörzsölő árnyékok. , arc, arcpír, fésű és ecset a szempillák és a szemöldök számára, valamint a szemceruza.



STÍLUS - az ecsetek fekete, klasszikus fogantyúval rendelkeznek, a sörték hegyei ombre stílusban vannak színezve, modern dizájnt adva nekik; a sörték sötét teteje azt is jelenti, hogy a sminkmaradványok nem nagyon láthatók. Az ecsetek könnyűek, ami különösen fontos azoknak a professzionális kozmetikusoknak, akik naponta többször sminkelnek.



KÖNNYŰ TISZTÍTÁS - a sörték szappannal moshatók víz alatt. 


LEÍRÁS:



kefe hossza: ~ 15 cm
A készlet súlya: 115 g


TARTALMA:



17 ecset
3 dupla kefe






Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kozmetikai szerek
 
Feladás dátuma: 2024.04.21
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "20 db-os smink ecset-készlet" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: