Betöltés...

Philips HX9914/54 DiamondClean 9000 4 üzemmód, 3 intenzitás, Lítium-ion Fekete elektromos fogkefe dupla csomag

Ár: 142.986 Ft

A DiamondClean 9000 útmutatást nyújt Önnek az egészséges fogmosási szokások javításához és fenntartásához. A beépített intelligens érzékelők tudatják, ha túl nagy nyomást fejt ki, és a fogmosási Sonicare alkalmazással történő követésével hozzáfér a folyamatjelentéshez is, amely segít nyomon követni, hogy mennyit fejlődött az idő múlásával.

A DiamondClean 9000 a Clean, a White+, a Gum Health és a Deep Clean+ funkciókkal minden fogmosási igényről gondoskodik. A Clean üzemmód a mindennapos (ám nem mindennapi hatékonyságú) tisztításra, a White+ a foltok eltávolítására, a Gum Health a fogíny gyengéd, mégis hatékony tisztítására, a Deep Clean+ pedig az élénkítő mélytisztításra szolgál.

A három intenzitás révén lehetősége nyílik, hogy válasszon a nagyobb tisztítóerővel járó magasabb, és az érzékenyebb szájüregekhez javasolt alacsonyabb fokozat között.

Az intelligens kefefejek garantálják, hogy Ön a lehető legjobb tisztítás eléréséhez megfelelő üzemmódot és intenzitást használja. Például tegyük fel, hogy W3 Premium White kefefejet használ. A DiamondClean 9000 BrushSync technológiája automatikusan szinkronizálja a fogkefefejet White+ móddal, így segít fehéríteni fogait.



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Philips HX9914/54 DiamondClean 9000 4 üzemmód, 3 intenzitás, Lítium-ion Fekete elektromos fogkefe dupla csomag" című hirdetést látja. (fent)