Betöltés...

FeiyuTech KiCA Evo Masszázspisztoly - Fekete

Ár: 77.040 Ft

A FeiyuTech KiCA Evo egy vibrációs masszírozó, amely lehetővé teszi, hogy hatékonyan elérje a test bármely pontját, köszönhetően a kihúzható teleszkópos fogantyúnak és az állítható fejszögnek. A készülékhez tartozó készletben 6 cserélhető hegyet talál, amelyeket különböző típusú masszázsokhoz terveztek. Különösen figyelemre méltó a speciális fej fűtőfunkcióval. A kellemes meleg biztosítja a relaxációt, a kikapcsolódást és a még jobb terápiás eredményeket. A masszázspisztoly rendszeres használata stimulálja az izmokat, javítja a vérkeringést, csökkenti a fájdalmat és a feszültséget. Ideális választás sportolóknak, a fizioterápiában és rehabilitációban támogatásra szorulóknak, valamint mindenkinek, aki javítani szeretné életminőségét és jobban vigyázni testére.Tapasztalja meg az ütemes masszázs erejétA FeiyuTech egy új KiCA masszírozó modellel tér vissza, amely újradefiniálja a kényelmet és az egyszerű használatot. Innovatív kialakításának köszönhetően még hatékonyabban éri el az izmokat és szöveteket, megkönnyebbülést, ellazulást és lazítást biztosít. A KiCA Evo 10 kg nyomás kifejtését teszi lehetővé a test cm²-enként, a maximális rezgési frekvencia pedig 3200 fordulat/perc. Ezek a paraméterek élvezetessé és hatékonnyá teszik az önrezgő terápiát.Még messzebbre juthatBár bármelyik masszázspisztoly lehetővé teszi a láb vagy a kar izmainak önálló masszírozását, a hát vagy a nyak kívánt pontjainak pontos elérése már nem olyan egyszerű. Ehhez nyújt segítséget a FeiyuTech KiCA Evo masszírozó forradalmi kialakítása. A teleszkópos fogantyút meghosszabbíthatja, így 10 plusz centimétert nyerhet. A fej 5 állású szögbeállításával kombinálva egy olyan eszközt kap, amellyel önállóan végezhet teljes testmasszázst.Fokozatmentesen állítható rezgésintenzitásA FeiyuTech KiCA Evo masszírozóval való munka gyerekjáték. Életkortól vagy a masszázstechnikák ismeretétől függetlenül szinte bárki képes kezelni. A készülék egy kis csúszkával rendelkezik, amellyel fokozatmentesen beállíthatja a rezgések intenzitását. Ergonomikus kialakításának köszönhetően egy egyszerű hüvelykujjmozdulat elegendő ahhoz, hogy a masszázs intenzitását másodpercek alatt az Ön igényeihez igazítsa.Érezze a kellemes melegetA FeiyuTech KiCA Evo vibrációs masszírozóhoz mellékelt fűtött fej pillanatok alatt a pihentető melegség földjére repíti Önt. Az innovatív, 40 fokra felmelegedő fej újradefiniálja az ősi forróköves masszázstechnika varázsát. A hő mélyen behatol a szövetekbe, enyhíti a feszültséget, elősegíti a vérkeringést és vigaszt nyújt egy hosszú nap után. Engedje, hogy a FeiyuTech KiCA Evo meleg érintése magával ragadja a gyorsabb regenerálódás és a még élvezetesebb élmény érdekében.Cserélhető fejekA fűtött lapos fej mellett a FeiyuTech KiCA Evo masszírozó 5 másik cserélhető fejjel is rendelkezik, amelyek segítségével hibátlanul "eltalálhatod" és elérheted a masszázs célját.
Gömbfej - ellazítja a lágy szöveteket és az érzékeny izmokat. Ideális a nagy izomcsoportok, például a comb, a vádli, a hát, a váll és a csípő területeire. Különösen hasznos az izom-faszciális rendszer kimunkálásához."U-alakú" fej - kifejezetten az Achilles-ín területére és a hátnyújtó izmok masszírozására kifejlesztett felvezető fej."Golyós" fej - a pontos triggerpontos masszázshoz való csúcs, amely lehetővé teszi az izomvastagság és a fájdalmak hatékony megszüntetését még a nehezen elérhető területeken is.Párnás fej - nagyszerű választás a gyengéd masszázsra vágyók számára, amely a test érzékeny és érzékeny területeit, valamint a csonthoz közeli területeket célozza meg.Lapát fej - alakja lehetővé teszi, hogy az izmok legmélyebb rétegeit is elérje. Ideális edzés utáni használatra; segít a feszültség enyhítésében.Akár 12 órás használat egyetlen feltöltésselA beépített 1600 mAh-s akkumulátor akár 12 órányi használatot biztosít a készülékkel, egyetlen feltöltéssel. A FeiyuTech KiCA Evo feltöltése rettentő egyszerű - csak nyúljon a mellékelt USB-A / USB-C kábelért, és csatlakoztassa a töltőhöz vagy power bankhoz. A be-/kikapcsoló felett található LED-ek jelzik, ha szüksége van a töltésre.Támogatás a fizioterápiában és a rehabilitációbanA KiCA masszázspisztolyokat világszerte professzionális rehabilitációs szakemberek és fizioterapeuták használják. A teljesítménybeállítás és a cserélhető fejek lehetővé teszik, hogy a masszázskészülék optimálisan igazodjon a különböző igényekhez - a motoros támogatástól, a szövetregenerációtól és a masszázsoktól kezdve a balesetek vagy sérülések utáni enyhülést biztosító kezelésekig. A rendszeres kezelések javítják a vérkeringést, támogatják a rehabilitációs folyamatot és felgyorsítják a vérömlenyek és zúzódások felszívódását. A terápia fájdalomcsillapító hatású is lehet, serkenti a kollagéntermelést, valamint fokozza a vérellátást és a szövetek hidratáltságát. A FeiyuTech KiCA Evo ideális választás idősek és sérülékeny emberek számára. A készülék könnyedén javítja az életminőséget, enyhülést nyújt és támogatja a rehabilitációt.Ideális választás sportolók számáraA KiCA Evo masszázspisztoly felbecsülhetetlen segítséget nyújt a profi sportolók és az aktív életmódot kedvelők számára. Tegye még hatékonyabbá és biztonságosabbá edzését és regenerálódását a FeiyuTech márka innovatív készülékével. Gondoskodjon izmairól a pihenés és a regenerálódás során, hogy ne kerüljön sérülésekbe. A KiCA Evo vibrációs masszírozó rendszeres használata a következőket bizosítja:
Optimális izom-előkészítését az edzés előttÍzületek nagyobb rugalmasságát és mozgékonyságátHatékony izomaktiválást és stimulációt;Jobb edzéshatékonyságot;Az anyagcsere-termékek gyorsabb felszívódásátA sérülések és traumák kockázatának csökkentésétGyorsabb regenerálódást az edzés után.FájdalomcsillapításKüzd a kellemetlen fájdalomérzettel, amit a számítógép előtt való hosszú ideig tartó ülés vagy a vezetés okoz? Különösen ezek a tevékenységek gyakran gyengítik az izmok állapotát, és hozzájárulnak a kellemetlen érzéshez. A FeiyuTech KiCA Evo rezgésmasszírozó segít csökkenteni az ágyéki és nyaki fájdalmakat, így megadva a megfelelő lökést. Az ütőhangszeres terápia hatékonyan stimulálja az idegrendszert, ellazítja a mozgásszerveket és javítja a hangulatot és a mentális állapotot.A cellulit legyőzőjeA FeiyuTech KiCA Evo nagyszerű eszköz a narancsbőr elleni mindennapi küzdelemben. A masszázspisztoly rendszeres használata javítja a vérkeringést és növeli a bőr és az izmok hidratáltságát. Feszesítse és formálja testét, gondoskodjon alakjáról, önbizalmáról és jó közérzetéről. Ütögető terápia:
Megakadályozza a narancsbőr kialakulásátTámogatja a cellulit csökkentését és kevésbé láthatóvá teszi aztHozzájárul a combkörfogat csökkenéséhezRelaxáció és kényeztetésA FeiyuTech KiCA Evo masszírozó készülékkel egy otthoni gyógyfürdőt hozhat létre, amely segít Önnek ellazulni egy nehéz munkanap után. Ha hosszú órákat tölt az íróasztalnál, a pangó izmoknak, szöveteknek és ízületeknek megfelelő stimulációra és regenerációra van szükségük. A relaxáló masszázs extra energiát biztosít, enyhíti az ágyéki és nyaki fájdalmakat, stimulálja az idegrendszert, ellazítja az izmokat és a fasciákat, valamint javítja a hangulatát és a közérzetét.Ajándékozza meg szeretteit az egészséggelA FeiyuTech KiCA Evo remek ajándékötlet bárkinek - kortól, nemtől, aktivitási szinttől vagy foglalkozástól függetlenül. Ajándékozzon szeretteinek valamit, ami valódi változást hoz az életminőségükben. Az innovatív masszírozó visszahúzható fogantyúval és állítható fejszöggel lehetővé teszi, hogy önmaga adjon pihentető vagy rehabilitációs masszázst, és elérje azokat a helyeket, ahová más masszázspisztoly nem képes eljutni.

Jellemzők:
Professzionális nagy teljesítményű vibrációs masszírozóA világ első masszázspisztolya kihajtható fogantyúval és állítható fejszöggelA legjobb választás a profik, sportolók és otthoni felhasználók számára10 kg nyomást biztosít a test cm²-enkéntA teleszkópos kialakítás lehetővé teszi a nyél további 10 cm-rel történő meghosszabbításátA fej szögének beállítása a fogantyúhoz képest6 cserélhető kézidarabot tartalmaz a különböző típusú masszázsokhozForradalmi fűtött fej a még jobb masszázshatás érdekébenGömb alakú fej a lágyszövetek és az érzékeny izmok ellazításáhozVillás fej a hosszú és keskeny izmok, valamint a nyakmasszázs megmunkálásáhozGolyófej a triggerpontok eléréséhez és a fájdalom kezeléséhezPárnás fej, ideális a finom és érzékeny testrészek masszírozásáhozLapátfej az izmok legmélyebb részeinek eléréséhezKiváló minőségű, repülőgép minőségű alumíniumból készült robusztus házKefe nélküli motor (akár 3 200 fordulat/perc)Kényelmes teljesítményszabályozás ergonomikus csúszkávalLED-ek jelzik a rezgés intenzitását és az akkumulátor töltöttségi szintjétAkár 12 óra működés egyetlen feltöltésselBeépített újratölthető akkumulátor 1600 mAh kapacitássalKényelmes töltés univerzális USB-C porton keresztül (a kábel tartozék)Műszaki adatok:
Szín: feketeAnyag: alumíniumTeljesítmény: max. 120 WÜzemi feszültségtartomány: 13,2 V - 16,8 VRezgési frekvencia: 0 - 3200 fordulat/percAkkumulátor kapacitása: 1600 mAhMax. üzemidő egy feltöltéssel: 12 hTöltési idő: kb. 6,5 óraTöltőport: (5 V / 2 A)A fűtött fej maximális hőmérséklete: +40ºC ± 3ºCMegengedett üzemi hőmérséklet: 0 és +40ºC közöttMéretek összehajtva: 98 x 239 x 81 mmMéretek kihajtva, kihúzott fogantyúval: 148 x 330 x 81 mmCsomagtartalom:
FeiyuTech KiCA Evo vibrációs masszírozóFűtött lapos fejGömb alakú fejVillás (U alakú) fejGolyós fejPárna fejLapátfejUSB-C / USB-A kábel

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 41 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "FeiyuTech KiCA Evo Masszázspisztoly - Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: