Betöltés...

L'Image Nicola modellező babafej 35cm természetes sötétszőke hajjal

Ár: 41.471 Ft

A LIMAGE Nicola sötét szőke szemléltetőfej  35 cm hosszú, 104g, sötétszőke, 6-os színmélységű, Indiából származó valódi emberi hajjal rendelkezik. A  szemléltetőfej hátulról előrefelé varrott, így a szemléltetőfej tökéletes a divatos hajvágásokhoz. Még a dauer és a behelyezési technikák gyakorlása sem okoz gondot a szemléltetőfejnek. Természetesen a szemléltetőfejet a legújabb színtechnikák szerint is festheted és szőkítheted.

Mint minden LIMAGE szemléltetőfej, természetesen Nicola is tetszőlegesen gyakran sminkelhető, majd újra használható.

A megfelelő ápolás elengedhetetlen ahhoz, hogy a szemléltető babafej hosszú élettartamú legyen. A szemléltető babafejeket nem szabad az emberek számára szokásos samponnal mosni, hanem speciális, pH-semleges termékeket igényelnek. Itt ajánljuk figyelmedbe az ápolási szettünket, amely minden fontos ápolószert tartalmaz csúcs áron. 

L'IMAGE SZEMLÉLTETŐ BABAFEJ ÁPOLÁSA ÉS KEZELÉSE:

Mossuk meg a szemléltető babafejet óvatosan keverékében meleg, nem forró vízzel, pH semleges vagy enyhén lúgos samponnal. A mosás közben gyengéden masszírozzuk be a sampont a nedves hajba, a haj tövétől a hajvégekig (semmiképp se dörzsölje erősen a hajat). Ezután öblítse le alaposan langyos vízzel. A szárításhoz tegyen egy törölközőt a fej köré – csak itassa fel a vizet, ne dörzsölje! Fésülje ki óvatosan tincsenként a hajat. Kezdje a fésülést a hajvégeknél és haladjon lassan a hajtő irányába.  A szőkítő használatánál a haj elszíneződhet vagy roncsolódhat, mivel a gyártás során már alkalmaztak szőkítést.  Amennyiben dauervizet használ, feltétlenül hígítsa fel, mivel a hígítatlan dauervíz fénytelenné és nehezen fésülhetővé teszi a hajat. Ha a helytelen használat miatt a szemléltető babafej haja nehezen fésülhetővé vált, hagyja teljesen megszáradni, és utána óvatosan fésülje ki vagy mossa meg még egyszer samponnal és a hajvégektől indulva a haj tövéig fésülje át. A használat után hagyja a hajat teljesen megszáradni. Ha a szemléltető babafej haja több mint 8 órán keresztül nedvesen marad, kellemetlen szagúvá válhat. Elektromos eszközök alkalmazásakor, emberi haj esetében 150°C – nál többet ne használjon, szintetikus hajnál- Protein hajnál max 120°C alkalmazható!









Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Hajápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 39 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "L'Image Nicola modellező babafej 35cm természetes sötétszőke hajjal" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: