Betöltés...

Isabelle Lancray SURMER Eye Contour Cream - szemápoló krém 25ml

Ár: 21.489 Ft

Felhasználás:

Vigyél fel egy kis mennyiséget reggel és este a bőr letisztítása után a szem köré és finoman masszírozd be. 


  
  


Hatóanyagok:

Kukuidió olaj: a hawaii Kukui fa hidegen sajtolt termése, mely telítetlen zsírsavakban gazdag és megvédi a bőrt az összes környezeti ártalomtól. Parányi nanokapszulába csomagolva és szabad hatóanyagként is megtalálható a készítményben. Zöld tea, magnólia kivonat és kókuszolaj esszencia. Szintetikus pseudo-peptid a jó közérzet fokozására. Őshonos tahiti fa kivonata, mely serkenti a kollagén III. szintézisét és tartós ránckisimító hatása van. Egy ximenia macabi nevű afrikai fa gyümölcsének magjából nyert olaj. Telítetlen zsírsavakban gazdag. Restrukturáló és faggyúműködés normalizáló hatású. Mikronizált, rétegzett kollagén, mely hosszantartó hidratáló hatású.

Összetevők:

Aqua, Octyldodecanol, Aleurites Moluccana Seed Oil, Glyceryl Stearate Citrate, Ethylhexyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Myristyl Myristate, Methylpropanediol, Dimethicone, Ximenia Americana Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Sucrose Stearate, Sodium Hyaluronate, Aleurites Moluccana Nut Oil, Magnolia Biondii Bark Extract, Salix Alba Bark Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Citrus Grandis Fruit Extract, Gardenia Taitensis Flower, Propolis Extract, Chamomilla Recutita Extract, Thujopsis Dolabrata Branch Extract, Calophyllum Inophyllum Seed Oil, Tocopherol, Cetyl Palmitate, Cyclopentasiloxane, Sodium Stearoyl Glutamate, Caprylyl Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Xanthan Gum, Butylene Glycol, Dimethicone Crosspolymer, Helianthus Annuus Seed Oil, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Silica Dimethyl Silylate, Phenylpropanol, Inulin Lauryl Carbamate, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Glutamylamidoethyl Indole, Hexylene Glycol, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Alcohol, Phenoxyethanol, Parfum, CI 42053
Tulajdonságok:

Ránccsökkentő, hidratáló, fiatalító, regeneráló. Az olajok és aktív hatóanyagok kontrolált kibocsátásának köszönhetően (NLC), nem zsírozó hatású. Irritációra való hajlam csökkentése. Jó közérzet fokozása.



Ideális szemápoló, ráncfeltöltő hatással az érzékeny szemkörnyék mindennapi ápolására, az igényes vendégek számára. (minimális konzerválóanyag, cukoremulgeátor). Jól felszívódik, nem folyik meg a bőrön, így kontaktlencsét viselők is alkalmazhatják. 2008-ban kozmetikai Oscar díjat kapott a leginnovatívabb termék kategóriában. Gazdag, kíméletes szemápoló a nedvességszegény, regenerációigényes és érzékeny szemkörnyékre. Minimális konzerváló anyag és ápoló, lágy cukoremulgeátor (mikrokristályos biomimetikus struktúra) gondoskodik az optimális bőr-kompatibilitásról. Az egzotikus növényi kivonatok keveréke serkenti a kollagénszintézist, regeneráló hatása hosszantartó. Egy szintetikus pseudo-peptid megakadályozza az idegi degenerálódást. A benne található rétegzett, mikronizált kollagéngömbök, a bőrben megkötik a vizet akár egy szivacs, ezáltal kipárnázzák, kisimítják a bőrt, és hosszantartó hidratáltságot biztosítanak.

Kozmetikában:

Minden igényes kezelésnél alkalmazható szemápolóként ill. szempakolásként. A krémet könnyed simításokkal vagy finom, ütögető mozdulatokkal vidd fel a szemkörnyékre és a szemhéjakra.
Ideális szemápoló, ráncfeltöltő hatással az érzékeny szemkörnyék mindennapi ápolására, az igényes vendégek számára. (minimális konzerválóanyag, cukoremulgeátor). Jól felszívódik, nem folyik meg a bőrön, így kontaktlencsét viselők is alkalmazhatják. 2008-ban kozmetikai Oscar díjat kapott a leginnovatívabb termék kategóriában. Gazdag, kíméletes szemápoló a nedvességszegény, regenerációigényes és érzékeny szemkörnyékre. Minimális konzerváló anyag és ápoló, lágy cukoremulgeátor (mikrokristályos biomimetikus struktúra) gondoskodik az optimális bőr-kompatibilitásról. Az egzotikus növényi kivonatok keveréke serkenti a kollagénszintézist, regeneráló hatása hosszantartó. Egy szintetikus pseudo-peptid megakadályozza az idegi degenerálódást. A benne található rétegzett, mikronizált kollagéngömbök, a bőrben megkötik a vizet akár egy szivacs, ezáltal kipárnázzák, kisimítják a bőrt, és hosszantartó hidratáltságot biztosítanak



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 37 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Isabelle Lancray SURMER Eye Contour Cream - szemápoló krém 25ml" című hirdetést látja. (fent)