Betöltés...

Dr. Spiller Sanvita krém 50ml

Ár: 14.950 Ft

A Sanvita® krém egy 24 órás ápolás, amely nemcsak megnyugtatja, hanem védi a környezeti hatásoktól a stresszes és irritált bőrt, valamint újjáéleszti és újraaktiválja azt. A finom hatóanyagok, például a zöld tea és a ginzeng pihenhetnek, a szabad gyököket semlegesítik, és hatékonyan megakadályozzák a bőr korai öregedését - a mindenre kiterjedő visszanyert és gyengéd bőrérzet érdekében.


Hatóanyag-teljesítmény a Távol-Keletről

A ginzenget – az örök élet gyökerét – a fiatalok szökőkútjaként is ismerik, mert javítja a bőr textúráját és küzd az öregedés első jeleivel. Az általános bőrfunkciókat stimulálják annak érdekében, hogy a sejteket jobban ellássák fontos tápanyagokkal. Antioxidáns tulajdonságai a ginzenget intenzív öregedésgátló szerré is teszik, mivel visszaszorítja a szabad gyökök támadásait, és így hatékonyan ellensúlyozza a bőr korai öregedését. Egy másik radikális méregtelenítő a zöld tea. Tele növényi hatóanyagokkal és fontos vitaminokkal, megvédi a sejteket az oxidatív stressztől és a negatív környezeti hatásoktól. Ezenkívül hozzájárul a bőr megnyugtatásához és gyulladáscsökkentő hatású. Az eredmény: az irritált és száraz bőr azonnal megnyugszik, relaxált és rugalmassá válik.


Egyensúly és jólét

Az olívaolaj természetes antioxidánsként működik, és megvédi a sejteket a szabad gyökök támadásaitól, amelyek a bőr korai öregedésének fő okai. Ugyanakkor a kiváló minőségű olaj megőrzi a bőr alapvető nedvességtartalmát, javítja a rugalmasságát, és megbízhatóan és hatékonyan védi a negatív külső hatások ellen. Pantenol erős nyugtató tulajdonságokkal rendelkezik, és tiszta, tartós hidratáltságot biztosít..


Hatóanyagok

Zöld tea kivonat, ginzeng kivonat, pantenol, olívaolaj


Használata: A bőr tisztítás után reggel és este sanvita® géllel ápolja az arcot, nyakat és a dekoltázst, majd kenje fel a Sanvita® krémet.


Hatóanyag:



Növényi kivonat,
Panthenol


Ajánlott bőrtípus:



Érzékeny,
Normál


Funkció:



Ápolás,
Bőrnyugtatás,
Fényvédelem,
Hidratálás,
Nedvességmegőrzés,
Nyugtatás,
Vitalizálás


Összetétel:



Alkoholmentes,
Állatokon nem tesztelt,
Allergén illatanyagmentes,
SLS mentes




Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Dr. Spiller Sanvita krém 50ml" című hirdetést látja. (fent)