Betöltés...

Professional mazzsázskő melegítő

Ár: 107.900 Ft

A Stone Therapy egy néhány évvel ezelőtt bevezetett módszer a fizioterápiában, amely valóban kiváló eredményt nyújt a neuromuszkuláris rehabilitációban és az izomtónus helyreállításában, a test és az arc szépségének gyorsabb korrekciójában. A Stone Therapy hasznos befejezése a már bevált bőr- és izomformáló szépségápolási kezeléseknél. Ez egy könnyen alkalmazható, jól tolerálható terápia, amely jelentős, tartós hatást biztosít már az első alkalmazásától is.


Masszázskő melegítő termékjellemzők:



Digitális hőmérséklet beállítás
Eltávolítható tartály
750 watt teljesítmény
220-230V ~ 50 Hz
4,5 liter űrtartalom


Masszázskő melegítő méretek:



Magasság: 24,5 cm
Szélesség: 28 cm
Hosszúság: 46,5 cm





Professzionális termék - Vásárlása kizárólag szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy számára megengedett. - A termékre a 151/2003. Korm. rendelet szerinti jótállás nem vonatkozik. Vásárláskor a mindenkori Forgalmazó saját jótállási feltételei érvényesek, jelen esetben 1 év.


A termék külföldi raktárból, kizárólag megrendelésre érkezik - átutalásos fizetési móddal, vagy 50-100% előleg megfizetésével rendelhető.


A termék külföldi raktárból kizárólag megrendelésre érkezik, így szállítási ideje 1-4 hét is lehet, s kizárólag átutalásos fizetési móddal, vagy előleg megfizetéssel lehetséges!





Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Professional mazzsázskő melegítő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: