Betöltés...

Arcaya Screen Age Repair Cream Regeneráló ránctalanító krém 50ml

Ár: 16.992 Ft

A screenage Repair Cream egy rendkívül jótékony hatású arckrém hyaluron és edelweiss őssejtekkel, amelyek magas regenerációs potenciállal rendelkeznek. Ugyanakkor erőteljes antioxidánsok, szabad gyökfogó és DNS-védő tulajdonságokkal. Ezzel egyidejűleg megszűnnek a bőr stresszes helyzetei. A túlélőfa (moringa) hatóanyaga védi a bőrt a finom portól és egyéb káros környezeti méreganyagoktól. Ugyanakkor a bőr védve van az UV és kék fénysugaraktól, és csökken a hiperpigmentáció (fehérítő hatás). A szennyeződések, pattanások és mitesszerek jelentősen csökkennek.

Az ápolószerek felvitele előtt az arc tisztítószerrel és tonikkal történő alapos tisztítása javasolt.



Az arcaya ápoló krémekkel minden bőrtípusra és minden bőrszükségletre kínálunk hidratáló krémeket. A környezetszennyezés, a stressz, a hideg és a meleg megterheli bőrünket, akárcsak a kék fény és az UV-sugárzás. Ráncok, szárazság, bőrpír és szennyeződések alakulhatnak ki. Nappali és éjszakai ápolásra szánt krémeink magas hatékonyságuknak köszönhetően megfelelő egyensúlyt biztosítanak. A könnyed és gazdagabb textúrák kellemes érzést keltenek a bőrön.



Hogyan védjem meg bőrömet a kék fénytől és az UV sugárzástól? Edelweiss őssejt kivonat: Ez a növény egy alpesi "túlélő", amely akár 3000 méteres magasságban is növekszik, és folyamatosan ki van téve az UV sugárzásnak és a szélsőséges hőmérsékleteknek. Az edelweiss növény úgy védekezik, hogy másodlagos metabolitoknak nevezett védőmolekulákat termel. Az Edelweiss kivonat jelentősen megnövelt hatást (45%) mutat a bőr külső hatásokkal szembeni ellenálló képességére, csökkenti a bőrgát roncsolását (75%) és 50%-kal növeli a DNS-védelmet. Moringa kivonat: véd a finom portól és más káros környezeti méreganyagoktól. 51%-kal gátolja az oxidatív stresszt. Buddleia kivonat: Közel 70%-ban küzd a kék fény által okozott bőröregedés és a hiperpigmentáció ellen.



Fontos hatóanyagok: edelweiss őssejt kivonat, moringa fából származó mag kivonat, pillangóbokor virágkivonata, mandulaolaj, napraforgóolaj, hármas hialuronsav. Összetevőinkről itt talál további információt: arcaya.de/ampullen-wirkstofftabelle

Alkalmazás:

Vigye fel és oszlassa el az arckrémet reggel és este arctisztítás után. Ha szükséges, előzetesen használjon hatóanyag-ampullát (pl. screenage Repair Actives) és/vagy aktív hatóanyagú szérumot (pl. screenage Repair Serum).



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 74 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Arcaya Screen Age Repair Cream Regeneráló ránctalanító krém 50ml" című hirdetést látja. (fent)