Betöltés...

Dr.Spiller Celltresor Intense Rebuilding krém 50ml

Ár: 58.499 Ft

Az életkor előrehaladtával a bőr elveszíti rugalmasságát és rugalmasságát. A bőr saját sejtvédelmi rendszere már nem tudja megfelelően elhárítani a szabad gyököket és a külső környezeti hatásokat, ennek következményei a nedvesség és a térfogat elvesztése, valamint a ráncok kialakulása. A Dr. Spiller CELLTRESOR intenzív újjáépítési krém értékes összetevőkkel támogatja a bőrt, hogy aktívan ellensúlyozza a bőr öregedésének okait.


Sejterősítés belülről

Egyrészt a retikuláris vegyület fokozza a kollagén szintézist, másrészt erősíti a kötőszövet regenerálódását a bőr szerkezetének reaktiválása és erősítése érdekében. A Messenger peptidek aktiválják a bőr saját javítási folyamatait, és elősegítik a tápanyagok és az oxigénellátást, míg a CellProtect Compound támogatja a bőr saját sejtvédelmi rendszerét. A bőrt a jelentősen megnövekedett oxidatív stressz védi a túlterheléstől a sejtkárosodás megelőzése érdekében. Ugyanakkor a szójafehérjék elősegítik az őssejtek DNS-helyreállítását és védik a foto-öregedést. Javul a sejt élettartama és lelassul a bőr öregedési folyamata. A FineLine töltőanyag-rendszer természetes hialuronsavat tartalmaz, amelyet a legkorszerűbb technológia keresztkötéssel kapcsolnak össze, és azonnali simító hatást gyakorol a bőrre. Ezenkívül a bőr felső rétegét hosszú ideig hidratálják. A Dr. Spiller CELLTRESOR Intenzív Újjáépítési Krém összetevői sejtszinten hatnak a bőr mélyén, támogatják a javítási és regenerációs folyamatokat, és helyreállítják a bőr térfogatát. A hosszan tartó nedvesség behatolásának köszönhetően a vonalak kisimulnak, a ráncok csökkennek és a bőr öregedése ellensúlyozódik.


Hatóanyagok

Retikuláris vegyület, hírvivő peptidek, cellprotect vegyület, fineline töltőanyag rendszer, argánolaj


Hatóanyag:



Argánolaj


Ajánlott bőrtípus:



Idősődő,
Idősődő,
Száraz


Funkció:



Ápolás,
Bőrfiatalítás,
Feszesítés,
Hidratálás,
Nedvességmegőrzés,
Öregedésgátlás,
Öregedésgátlás,
Ránctalanítás,
Regenerálás,
Vitalizálás




Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Dr.Spiller Celltresor Intense Rebuilding krém 50ml" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: