Betöltés...

Isabelle Lancray Vitamina Cream Retinol plus Vitamin E Retinol krém E-vitaminnal 25ml

Ár: 19.656 Ft

Speciális, gazdag öregedésgátló krém, mely az A-vitamin hatékonyságát egyesíti az E-vitamin és természetes macadámia olaj védelmet nyújtó hatásával. Használd reggel és/vagy este az alaposan megtisztított bőrödre.

Felhasználás:

Reggel és este a tiszta, száraz bőrre vékony rétegben. Az ujjhegyével simítsa el, kerülve azt, hogy a szemmel, vagy a szemhéjjal közvetlenül érintkezzen. Égető érzés előfordulhat. Ez természetes és mindössze annyit jelent, hogy a termék hatékonyan „működik”. 

Hatóanyagok:

Retinol, szalicil sav, macadamia dióolaj, növényi alapú természetes E-vitamin.  

 

Tulajdonságok:

Ez a speciális, öregedéstgátló, a bőr védelmét szolgáló termék a kapszulába zárt, tiszta retinol (aktív A-vitamin) hatékonyságát és a szalicilsav tisztító, stimuláló tulajdonságait egyesíti az E-vitamin és a természtes macadamia olaj enyhítő és védelmet nyújtó hatásával. Már az első héttől kezdődően látható lesz, ahogyan a bőre megszépül és az arcszíne is élénkebbé válik. Négyheti, napi használtot követően a kisebb ráncok kiegyenlítődnek és a mélyebb redők lágyabbak, kevésbé hangsúlyosak lesznek. A bőre sokkal finomabbá válik, simább lesz és sugárzóbb. Nyolc hét után még a mélyebb ráncok is elsímulnak és az idő előtti öregedési folyamat elleni aktív védelem előnyét is látni, élvezni fogja.

 

Speciális aktív gyógykrém a száraz és egyúttal problémás bőr kezelésére. Nagyon hatékony ránckezelés, amely hagyományos készítményekkel is kombinálható, hogy a speciális területeken, mint pl. a szem és száj környéke, optimálissá tegye a hatást.

 

 

VITAMINA - energia a bőrnek

A vitaminok nagy szerepet játszanak a jó közérzet és a természetes szépség kialakulásában.

A test vitalitásának és a szervezet egészségének megőrzése szempontjából nélkülözhetetlenek. Mint értékes ápolóanyagok szolgáltatják a bőr számára szükséges energiát, az idő látható nyomait hatásosan csökkentik. Felélesztik az életerőt, és frissességet adnak a bőrnek. 

 

Az A-vitamin élénkíti a sejtmegújulást és hatékony a bőr öregedésének megelőzésében.

 

 A C-vitamin – külsőleg alkalmazva – gyulladáscsökkentő és fényvédelmet elősegítő hatású.

 

Az E-vitamin hatásos védelmet biztosít a kozmetikai termékekben a káros környezeti hatások ellen, melyek a bőrt nagymértékben károsítják és idő előtti öregedéshez vezetnek.

A vitaminok alapvető fontosságúak az élet szempontjából. A vitaminhiányos állapot azonnal meglátszik a bőrön. A VITAMINA megadja bőrödnek, amire szüksége van! A bőröd egészséges, ragyogó, jól ápolt megjelenéssel fogja meghálálni.

 

A termékcsalád intenzív, kellemes gyümölcsös illatát a friss - mangó, kivi és egyéb déli gyümölcskivonatok adják. 



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 39 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Isabelle Lancray Vitamina Cream Retinol plus Vitamin E Retinol krém E-vitaminnal 25ml" című hirdetést látja. (fent)