Betöltés...

Dr. Spiller Sanvita Gél 50ml

Ár: 18.200 Ft

A Sanvita® Gél véd a káros környezeti hatások ellen, megakadályozza a bőrőn a  stressz jeleit és intenzíven hidratál. Az olyan kiváló hatóanyagoknak köszönhetően, mint a kínai koponya, gránátalma, zöld tea és ginzeng, a bőr intenzív ellátásban részesül. A szabad gyököket semlegesítik, a bőr megkönnyebbülését elősegíti és hatékonyan megakadályozzák a bőr korai öregedését, a mindenre kiterjedő, nyugodt és létfontosságú megjelenésért.


A fiatalok forrása a bőr számára

A ginzenget helyesen nevezik az "örök élet gyökerének", mert az Ázsiából származó energia hatóanyag revitalizáló és reagáló hatással van a sejtekre. Ugyanakkor antioxidáns képességeinek köszönhetően taszítja a szabad gyököket és az oxidatív stresszt, hogy megvédje a sejteket és hatékonyan ellensúlyozza a bőr korai öregedését. A zöld tea támogatja a ginzeng tulajdonságait, mert értékes vitaminokat és ásványi anyagokat biztosít. A zöld tea megbízhatóan ellensúlyozza a stressz és a negatív környezetszennyezés okozta összes hatást, és visszahozza a bőrt az egyensúlyba. Ezenkívül a zöld tea hozzájárul a bőr megnyugtatásához és csökkenti a szabad gyökök által okozott károkat.


Hidratáció &kikapcsolódás

A gránátalma – a sejtek egészségének gyümölcse – flavonoidokat, ásványi anyagokat és fehérjéket tartalmaz, amelyek fontos tápanyagokat biztosítanak a létfontosságú és egészséges bőr számára. Egyrészt az optimális hidratáció és a csökkentett nedvességveszteség biztosított, másrészt a gránátalma antioxidáns hatású és elősegíti a bőr regenerálódását. A kínai koponyapak megnyugtatja a bőrt, gyulladáscsökkentő hatású és enyhíti az irritációt – a sugárzóan puha és nyugodt bőrérzet érdekében.


Hatóanyagok

Zöld tea kivonat, ginzeng kivonat, gránátalma kivonat, kínai koponya kivonat


Ajánlott bőrtípus:



Érzékeny,
Száraz


Funkció:



Hidratálás,
Nedvességmegőrzés,
Vitalizálás


Összetétel:



Alkoholmentes,
Allergén illatanyagmentes


A tisztítás után reggel és este sanvita® géllel ápolja az arcot, a nyakat és a dekoltázst, majd kenje fel a Sanvita® krémet.



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 33 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Dr. Spiller Sanvita Gél 50ml" című hirdetést látja. (fent)