Betöltés...

BlondMe Prémium szőkítőpor 9+ 450g

Ár: 18.941 Ft

A verhetetlen szőkítést és minimális töredezést biztosító, beépített Anti-Metal Bond Protection Technológiát tartalmazó BLONDME Premium Lightener 9+ egy magas teljesítményű szőkítőpor, amely egyenletesen semlegesíti még a legsötétebb alapokat is. Az akár 9 színmélységnyi világosítást és hatékony semlegesítést biztosító Premium Lightener 9+ ideális a tiszta, hidegszőke eredményekhez, és bármely technikához használható.


Főbb előnyök


Beépített Anti-metal Bond Protection Technológiával, amely védi a hajkötéseket a hatóidő során a minimalizált hajtöredezettségért.
Nincs szükség extra kötéserősítő vagy anti-fém adalékanyagokra!
Nincs szükség extra kötéserősítő vagy anti-fém adalékanyagokra!
Anti-sárga hatóanyagok a meleg melléktónusok hatékony semlegesítéséhez


Technológia

1. LÉPÉS: SZÍNVÁLTOZTATÁS - KÖTÉSVÉDELEM A külső környezeti hatások, például a színváltoztatás következtében a hajszerkezet sérülhet, a belső kötések pedig szétszakadhatnak. Ennek eredményeként a haj stabilitása csökken, és töredezésre hajlamossá válik. Az összes BLONDME színváltoztató termékbe épített Anti-Metal Bond Protection Technológia védőréteget képez a hajkötések körül a minimalizált hajtöredezettségért. Az új biológiai lebomlású kelátképző anyag, amely megragadja és semlegesíti a fémionokat a hajon belül, így elkerülhető a további hajsérülés - nincs szükség extra kötéserősítő adalékokra vagy anti-fém pakolásra. 2. LÉPÉS: SZALON-EXKLUZÍV ÁPOLÁS - KÖTÉSKÉPZÉS Az összes szalon-exkluzív ápoló termékbe épített 3D Bond Creation-technológia új kötéseket képez, illetve stabilizálja a hajszerkezetet a hosszan tartó erős és rugalmas haj érdekében. 3. LÉPÉS: OTTHONI HAJÁPOLÁS - A KÖTÉSEK FENNTARTÁSA Az összes otthoni használatra szánt termékünk beépített 3D Bond Creation-technológiát tartalmaz, amely fenntartja és megerősíti a kötéseket az időpontok között, illetve elnyújtja a szalonban kapott eredményeket, hogy a hogy a haj a lehető legtovább megőrizhesse fényét.


Használat módja

Keverd a 2%/7 Vol. (fejbőrrel érintkező vagy nem érintkező) vagy 9%|30 Vol. (fejbőrrel nem érintkező) BLONDME Prémium Színelőhívóval, amíg homogén állagot nem kapsz. Keverési arány: 1:1,5 - 1:2,5. Hatóidő: 20-45 perc Ne használj mesterséges hőt a hatóidő rövidítéséhez. Vidd fel száraz, előzetesen nem megmosott hajra rögtön a kikeverést követően. Vidd fel egyenletesen, és használj bőséges mennyiséget a legegyenletesebb eredményekhez. Ne vidd fel újra az előzetesen szőkített részekre. Öblítsd ki alaposan, majd mosd meg és ápold a hajat a BLONDME hajápolókkal. A kiegészítő kötéserősítő rendszer használata befolyásolhatja a teljesítményt.


Figyelmeztetés

Kizárólag szakipari használatra. A hajfestékek/hajszínezők súlyos allergiás reakciót válthatnak ki. Kérjük, olvassa el és kövesse az utasításokat. Ne használjon hajfestéket/hajszínezőt, ha vendége: – arcán kiütés van, vagy fejbőre érzékeny, irritált és sérült, – hajfestés után korábban bármilyen reakciót észlelt. Használat után a hajat alaposan öblítsük le. Szembe ne kerüljön. Szembe kerülése esetén a szemet azonnal öblítsük ki. Védőkesztyű viselése kötelező! Gyermekek elől gondosan elzárandó. Szempilla- és szemöldökfestésre nem használható. Használat után szorosan zárja vissza. Száraz, hűvös helyen tárolandó. Csak jól szellőztetett helyen használható. Sérült hajon ne használja. HA HAJFESTÉS/ SZŐKÍTÉS SORÁN A VENDÉGÉNÉL váratlanul reakciók mutatkoznak (pl. égés, kiütés) azonnal és alaposan öblítse le a terméket langyos vízzel és hagyja abba a hajfestést/szőkítést. Mielőtt újra használná a festéket/szőkítőt, keressen fel egy orvost, és az ő utasításai szerint járjon el. HA A HASZNÁLAT UTÁN VAGY A RÁKÖVETKEZŐ NAPOKBAN váratlan reakciók mutatkoznak, mint viszketés, kiütés, szem/arc duzzadás, hólyagosodás, AZONNAL FORDULJON ORVOSHOZ ÉS LÉPJEN KAPCSOLATBA A FORGALMAZÓVAL. FIGYELMEZTETÉSEK: Ez a termék olyan összetevőket tartalmaz, melyek komoly szemirritációt és lehetséges tartós szemsérülést okozhatnak. Amennyiben a színelőhívó vagy a hajfesték keveréke szembe kerül, azonnal mossa ki bő, langyos vízzel, forduljon orvoshoz és lépjen kapcsolatba a forgalmazóval. Amennyiben vendége vagy Ön kontaktlencsét visel a hajszínváltoztatás során, és a készítmény szembe kerül, először a kontaktlencsét kell a szemből eltávolítani, majd azonnal mossa ki a szemét bő, langyos vízzel, és forduljon orvoshoz. A terméket ne lélegezze be vagy nyelje le. Kerülje a felesleges érintkezést a fejbőrrel. A terméket ne használja előzőleg hennával vagy fémsót tartalmazó festékkel festett hajon. Használat előtt minden fém eszközt távolítson el a hajból és tartsa távol azokat a használat teljes időtartama alatt. Ne használjon fém eszközöket. Ne lépje túl a hatóidőt. Az ismételt alkalmazásig várjon 24 órát.



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Hajápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "BlondMe Prémium szőkítőpor 9+ 450g" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: