Betöltés...

Dr. Spiller Celluláris nappali krém 50ml

Ár: 25.999 Ft

Dr. Spiller Sejtnapi Krémje aktiválja a bőr saját hidratáló folyamatait, értékes lipideket adományoz és véd a környezetszennyezés negatív következményeitől. A kiváló minőségű hatóanyagok segítenek a bőrnek további védelmet nyújtani, és kompenzálni a fehérjék és lipidek hiányát - a puha és rugalmas bőrérzet érdekében.


Hosszú távú nedvesség a növényi energiának köszönhetően

A friss alma 12 órás hosszú távú nedvességet biztosít. A víz megkötő tulajdonságai egyensúlyba hozzák az bőrt, és hosszú ideig megőrzik természetes nedvességtartalmát. Az almasav enyhe arányának köszönhetően felgyorsítja a sejtek megújulási folyamatait. Az arcbőr frissnek, élettel telinek és hidratáltnak tűnik. Az algafehérjékből nyert sejterősítő kivonat növeli a bőr saját sejtragasztó fehérje-termelését, és ezáltal erősíti a felső sejtrétegek kohézióját. Az eredmény egy stabilizált bőrgát, jobb szöveti szilárdság és látható rugalmasságnövekedés. A Grenobler dió átfogó öregedésgátló hatása véd a szennyeződéssekkel szemben. A gazdagon elérhető esszenciális zsírsavaknak, vitaminoknak, fehérjéknek és ásványi anyagoknak köszönhetően a bőr teljes mértékben fontos tápanyagokkal van ellátva. A negatív környezetszennyezés megbízhatóan árnyékolt, és a fehérjék és lipidek hiánya mindig kompenzálódik.


Öregedésgátló és rugalmas

A védő E-vitamin-acetát hosszú ideig védi a bőrt a szabad gyököktől, és hatékonyan ellensúlyozza a bőr korai öregedését. Javítja a barrier réteg nedvességmegtartó képességét is. A bőrt intenzíven hidratálják és simítják. A szőlőmagolaj – más néven "zöld arany" – könnyűségének köszönhetően minden bőrtípusra alkalmas, még az érzékeny bőrre is. Hatóanyaga az OPC(Oligomeric Proantho-Cyanidine) hatóanyaga, amely az egyik leghatékonyabb antioxidáns. A bőrt védve van a külső környezeti hatásoktól és a szabad gyököktől, és megőrzi fiatalosságát. Ugyanakkor a szőlőmagolaj az összes többi hatóanyag szállítója, intenzíven hidratálja és javítja a bőr rugalmasságát. A tápláló mandulaolaj nagyobb rugalmasságot és puha bőrérzetet biztosít.


Hatóanyagok

Alma kivonat, sejterősítő kivonat, Grenobler dió, pantenol, E-vitamin-acetát, szőlőmagolaj, mandulaolaj


Hatóanyag:



Alga


Ajánlott bőrtípus:



Idősődő,
Érzékeny,
Idősődő


Funkció:



Feszesítés,
Hidratálás,
Nedvességmegőrzés,
Regenerálás,
Vitalizálás


Összetétel:



Alkoholmentes,
Alkoholmentes,
Allergén illatanyagmentes,
Allergén illatanyagmentes,
Allergén illatanyagmentes




Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 46 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Dr. Spiller Celluláris nappali krém 50ml" című hirdetést látja. (fent)