Betöltés...

Anesi Epigenesse mélytápláló éjszakai krém 50ml

Ár: 12.091 Ft

Mélyen tápláló éjszakai krém. Gazdag hatóanyag tartalmának köszönhetően, az egyik napról a másikra helyreállítja a fiatalos arcszínt.

Korlátozza az epigenóm módosulását. Tápanyagokban gazdag, hogy elősegítse a bőr alvás közbeni helyreállítását, fiatalítását. Ébredjen a fiatalabb kinézetű ragyogó bőrre!

Epigenomyl®Kalendula virág aktív: Klinikailag bizonyítottan küzd az öregedő bőr ellen. Felélénkíti az epigenomot, hogy újra aktiválja a bőr fiatalságát. Telosense® Biofunkcionális : A hidrolizált élesztő- és szójafehérjék segítenek megvédeni a telomer stabilitását a bőr jobb megjelenése és a ráncok csökkentése érdekében. Sheavaj : Zsírsavakban gazdag, hidratálja, védi és megőrzi a bőr rugalmasságát. Őszibarackmag és édes mandulaolajok: Gyulladáscsökkentő és helyreállítja a bőr lipid gátját a vízvesztés megelőzése érdekében. Szezámolaj: gazdag EFA-ban táplálja és javítja a bőrt.

Alkalmazza minden este a megújító szérum után.



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 29 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Anesi Epigenesse mélytápláló éjszakai krém 50ml" című hirdetést látja. (fent)