Betöltés...

Dr. Rimpler BASIC HYDRO Day Cream - hidratáló nappali krém 50ml

Ár: 17.563 Ft

BASIC LINE Day Cream - kollagénes nappali krém 50 ml

Kellemesen könnyű hidratáló krém (Ö/W), amely gyorsan és zsírfény hátrahagyása nélkül felszívódik. Értékes viaszok, elasztin hidrolizátum és természetes nedvességmegkötő faktorok szabályozzák a bőr vízháztartását. A tápláló és védő lipidek egy új hatóanyaggal a cukoremulzió alapú Pentavitin©-el együtt tökéletesen gondoskodnak a megfelelő hidratálásról. Védi a bőrt a káros környezeti hatásoktól. A bőr feszülés érzete és érdessége csökken, ismét lágy és selymes tapintású lesz. Az értékes olajok alkalmassá teszik a normál, száraz és érzékeny bőrök ápolására is. Megelőzi a bőr idő előtti öregedését, az arc tovább marad rugalmas és sima. Kiváló sminkalap.


  
  




Felhasználás: 

A tisztítás és a tonizálás után kell felvinni, egyenletesen eloszlatni az arc, a nyak és a dekoltázs felületén. A kifejezetten finom állagú, lágy textúrájú krém, nem hagy olajos érzést maga után.
Összetevők: 

Aqua, Ethylhexyl Stearate, Decyl Oleate, Glyceryl Stearate, Glycerin, Saccharide Isomerate, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Carbomer, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Dimethicone, Citric Acid, Sodium Citrate, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Parfum
Hatóanyagok: 

Elasztin-hidrolizátum, Pentavitine© (cukor alapú emulzió), ápoló és védő lipidek.
Tulajdonságok: 

Szabályozza a bőr nedvesség egyensúlyát

Helyreállítja a bőr olajtartalmát

Védi a bőrt a környezeti hatásokkal szemben (bőrgyógyászati vizsgálatok igazolják)

Használatával a bőr bársonyos és sima lesz

Csökkenti a bőr feszülő érzését

Könnyű és lágy textúrájú

  

Kozmetikában: 

Speciális, hidratáló kezelésekhez kombinálható a lipidszegény Cutanova Hydro-Gel, vagy a lipidekben és vitaminokban gazdag Cream Active-val.



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 53 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Dr. Rimpler BASIC HYDRO Day Cream - hidratáló nappali krém 50ml" című hirdetést látja. (fent)